Giriş yap
En son konular
Similar topics
adult sitelere yönlerdirme sorunu var
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
adult sitelere yönlerdirme sorunu var
Merhaba,
Sitemden www.goynemliler.net başka sitelere(adult) otamatik yönlerdirme yapılıyor.Devamlı olmasada,Sinir bozucu bir durum.Yardımcı olursanız sevinirim.
Sitemden www.goynemliler.net başka sitelere(adult) otamatik yönlerdirme yapılıyor.Devamlı olmasada,Sinir bozucu bir durum.Yardımcı olursanız sevinirim.
Geri: adult sitelere yönlerdirme sorunu var
Yokmu yardim edecek birisi? Nasil kurtulurum bu sorundan,lüfen yardim!
Merhaba,
Verdiginiz adrese forum açilmiyor. Forumu sildiniz mi ?
Verdiginiz adrese forum açilmiyor. Forumu sildiniz mi ?
Merhaba,
Malesef sildim.Bir çözüm veya yardım alamayanca silmek zorunda kaldım.Üyelere sıkıntı vermesini istemedim.
Malesef sildim.Bir çözüm veya yardım alamayanca silmek zorunda kaldım.Üyelere sıkıntı vermesini istemedim.
Peki anliyorum Bir dahaki sefere bana özel mesaj ile ulasabilirsiniz, bir çözüm buluruz
Peki sayfayi geri getirme şansımız yokmu?Baya bir konu vardı sayfamda...
Forum adresi + Forumu açmak için kullandiginiz eposta adresinizi verebilirmisiniz ? (özel mesaj ile)
Merhaba,
Forumu geriye yükledim. bir bakarmisiniz? Sorun yok gibi ama
www.goynemliler.net
Forumu geriye yükledim. bir bakarmisiniz? Sorun yok gibi ama
www.goynemliler.net
Merhaba,
Web sitemdeki ( www.goynemliler.net )sorun hala çözülmedi.Adult olmasada,Hala değişik sitelerin reklamları pop-up şeklinde yönledirme yapılarak çıkmaktadır.Acil yardım lütfen...
Web sitemdeki ( www.goynemliler.net )sorun hala çözülmedi.Adult olmasada,Hala değişik sitelerin reklamları pop-up şeklinde yönledirme yapılarak çıkmaktadır.Acil yardım lütfen...
GÖYNEM demiş ki:Merhaba,
Merhaba,
Şuan'da pop-up olarak normal reklam mı yoksa adult reklam mı çıkıyor? Sorunu daha iyi anlamamız için ekran görüntüsü koyabilir misiniz?
Teşekkürler
Merhaba,
Şu anda normal sitelere yönlerdirme var gibi görünüyor.Bu hem ipad'de hemde pc lerde oluyor.Mümkünse siz siteye girip bir deneme yapabirsiniz.Reklam engelle enlentisi varsa browserde bu yönlerdirme fark edilmiyor.
Şu anda normal sitelere yönlerdirme var gibi görünüyor.Bu hem ipad'de hemde pc lerde oluyor.Mümkünse siz siteye girip bir deneme yapabirsiniz.Reklam engelle enlentisi varsa browserde bu yönlerdirme fark edilmiyor.
Merhaba konuyu takipteydim bende katılmak istedim adult sorunu olduğu doğrudur. Ama şu aralar yok nasıl oluyor sorusu arkadaş sölemiş moderatör arkadaşlar Reklam olayında değişiklige gidilmiş galiba .js linkler eklenmiş sitelere siteme bende js kullandım için bi ara kodlar çakışmıştı sevebi bu yeni reklam kodları bende ayrıca şikayet ve merak ediyorum onlarca sitede reklam yayınlanıyor yetmiyorda sayfanın neresine tıklasak pop-up reklam açılıyor bu olay "tarihte kaldı biliyordum" yeni diğer olay konulara alakasız reklam koyulmuş şükür onu isteğimiz doğrultusunda kapatabiliyoruz benim isteğim bu sorunla ilgilenirseniz sevinirim "pop-up" iyi günler
Arkadaşlar bir açıklık getirecek moderatör yok mu? Sorun bizim sitemizde kullandığımız kodlardan mı yoksa sizlerin yani yetkin forumun reklam politikasındanmı kaynaklanıyor?Forumu bedava kullandığımız için mi,Forumun her hangi bir yerine tıklayınca acılır pencere yönlendirmesi oluyor?
Forumum dizi yayınlayan sitelere döndü.Rahatlatıcı bir açıklama bekliyorum lütfen...
Forumum dizi yayınlayan sitelere döndü.Rahatlatıcı bir açıklama bekliyorum lütfen...
GÖYNEM demiş ki:Arkadaşlar bir açıklık getirecek moderatör yok mu? Sorun bizim sitemizde kullandığımız kodlardan mı yoksa sizlerin yani yetkin forumun reklam politikasındanmı kaynaklanıyor?Forumu bedava kullandığımız için mi,Forumun her hangi bir yerine tıklayınca acılır pencere yönlendirmesi oluyor?
Öncelikle tekrardan merhabalar,
Forumunuzda test etmek amaçlı 5 dakikaya yakın vakit geçirdim, ancak hiç bir yönlendirme olmadı... Aynı sonucu 2 farklı tarayıcıdan aldım.
Sosyete kapsamında adult içeriğe izin vermiyoruz, bu tür yönlendirmelerin de Yetkinforum tarafından yapılması söz konusu değildir. Dediğim gibi bana detaylı bilgi verirseniz (hangi siteye yönlendiğini, ekran görüntüsünü, üyeleriniz de aynı problemi yaşıyor mu vs) size yardımcı olabilirim. Foruma bağlandım ve bir sorunla karşılaşmadım
İyi forumlar.
Merhaba,
Öncelikle ilginiz için teşekür ederim.Ben kendimde bugün tarayıcı eklentilerini kapatıp test ettim. Ve bir yönlerdirme bende göremedim.Ayrıca İpad'dede böyle bir yönlerdirme sorunu oluşmadı.Umarım böyle devam eder.Eğer tekrardan böyle bir sorun olursa,ekran görüntüsü alıp sizinle tekrar iletişime geçerim.
saygılar
Öncelikle ilginiz için teşekür ederim.Ben kendimde bugün tarayıcı eklentilerini kapatıp test ettim. Ve bir yönlerdirme bende göremedim.Ayrıca İpad'dede böyle bir yönlerdirme sorunu oluşmadı.Umarım böyle devam eder.Eğer tekrardan böyle bir sorun olursa,ekran görüntüsü alıp sizinle tekrar iletişime geçerim.
saygılar
Sorunun ortadan kalktığına sevindim. Tekrardan aynı problemi yaşarsanız, yeni konu açabilirsiniz.
Konuyu kilitliyorum, iyi forumlar
Konuyu kilitliyorum, iyi forumlar
1 sayfadaki 1 sayfası