Giriş yap
En son konular
Similar topics
7 yıl önce açtığım sitemi silmek istiyorum
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
7 yıl önce açtığım sitemi silmek istiyorum
İyi günler. Yedi yıl önce açtığım bir web sitem var. Henüz yaşım küçükken bu işlerle ilgileniyordum ve internete fazla hakim değildim. Bu web sitenin içindeki konularda kişisel bilgilerim var ve ismimi google'da tarattığımda hala ilk sayfada çıkıyor. Bu siteyi silmek istiyorum fakat siteyi kurarken kullandığım şifreyi ve e-postayı hatırlamıyorum. Sadece kullandığım kullanıcı adını siteden görebildiğim için biliyorum. Bu siteyi nasıl kaldırabilirim ?
En son yardım35 tarafından Ptsi 26 Eyl. 2016 - 16:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Geri: 7 yıl önce açtığım sitemi silmek istiyorum
İlginiz için teşekkür ederim O dönem tüm vaktimi bilgisayar başında geçiriyor ve bol bol mail adresi alıp site kuruyordum şu anda hatırlamam imkansıza yakın. Forum için hostu ve domaini sağlayan "bedavaforum.biz" sitesinin yöneticileri silemez mi acaba ? İletişim maili aradım fakat bulamadım forumda özel mesaj ile ulaşsam yardımcı olabilecek bir hesap var mı ?
Üye olduğum mail adresimi site üzerinde buldum. Hotmail'de uzun zamandır giriş yapmadığım için silinmiş tekrar aldım. Şifremi unuttum sekmesinden yeni şifre almaya çalışıyorum fakat 'Moderatörler ve yönetmenler için yeni şifre yollamak yasak' bu 'Yönetim panosunda' aktifdir > Güvenlik' hatası alıyorum. Bunun için ne yapmam gerek ?
DÜZENLEME
Forum içinde ne yapmam gerektiğini anlatan konuyu buldum.Paradize ÖM atmam gerekiyomuş fakat bu hesabı yeni açtığım için atamıyorum. Başka bi yol var mı ulaşmam için ?
DÜZENLEME
Forum içinde ne yapmam gerektiğini anlatan konuyu buldum.Paradize ÖM atmam gerekiyomuş fakat bu hesabı yeni açtığım için atamıyorum. Başka bi yol var mı ulaşmam için ?
Ben yardım35 yedi yıl önce bu foruma üye olduğum hesabımı buldum. Konu altında flood yapıyorum özür dilerim fakat ÖM atabilmem için mesaj yazmam gerekiyomuş anladığıma göre.
DÜZENLEME
Bu hesaptan paradize ÖM attım. Konunun bu kısmı çözülmüştür. Konu kilitlenebilir.
DÜZENLEME
Bu hesaptan paradize ÖM attım. Konunun bu kısmı çözülmüştür. Konu kilitlenebilir.
Güzel forumu silmene de gerek yok artık size kalmış en kısa sürede size ulaşır @Paradiz şunuda yapabilirdin Yönetim paneli bölümünde şifre kayıpları hakkında nasıl yapıldığına bakıp yeni konu açarbilirsin moderatörler ilgilenir.
Forumda bu sorunuma dair bir konu var daha önce aynı dertten müzdarip olan arkadaşların konusunda link olarak paylaşılmış fakat o linke tıklayınca sadece özel üyeler görebilir diyor onun içinde farklı bir çözüm var mı bilmiyorum. Paradiz'e ÖM attım. Anladığım kadarıyla pek uğramıyor foruma o yüzden Atiim isimli arkadaşa da attım. Umarım görüp dönüş yaparlar
Merhaba,
Özel mesajdan geri dönüş yaptım. Konuyu kilitliyorum
ıSSıZ aDaM demiş ki:Forumda bu sorunuma dair bir konu var daha önce aynı dertten müzdarip olan arkadaşların konusunda link olarak paylaşılmış fakat o linke tıklayınca sadece özel üyeler görebilir diyor onun içinde farklı bir çözüm var mı bilmiyorum. Paradiz'e ÖM attım. Anladığım kadarıyla pek uğramıyor foruma o yüzden Atiim isimli arkadaşa da attım. Umarım görüp dönüş yaparlar
Özel mesajdan geri dönüş yaptım. Konuyu kilitliyorum
1 sayfadaki 1 sayfası