Giriş yap
En son konular
Similar topics
Forum adresinin Adminlik Şifresi Hk.
2 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Yönetim paneliyle ilgili sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
Forum adresinin Adminlik Şifresi Hk.
Merhabalar, yıllar öncesinde kurmuş olduğum ve yıllardır şifresini hatırlayamadığım sitemin, şifre yenilemelerinde belli sıkıntı yaşamıştım, o zamanlarda ülkemizde yetkin-forum domainin mahkeme sıkıntıları olduğu ve erişim sıkıntılarını yaşandığını hatırlıyorum, sitemin parolasını yenileyemediğim den dolayı terk ettim, oysa yıllar sonrasında bir defter arasında not etmiş halinde form adresimi buldum az evel deneme amaçlı forum adresime girdiğimde ise halen aktif bir şekilde olduğunu görünce duygulandım, itiraf etmeliyim ki bu zamana kadar sağ salim tutan tüm yetkilileri tebrik etmek isterim...
Eski sitemi tekrar canlandırabilmek eminim zor olacaktır, ancak sitede halen adım geçtiği gerekçesiyle bazı konularımı gözden geçirmek isterim ve bu sebeple mümkün olabilirse site yönetimi için admin şifre yenileme işlemini başlatmak isterim...
Not: Fotoğraf amatör çekimi yapmaktayım ve nasip olursa yeni site açmak isterim...
İyi çalışmalar..
Eski sitemi tekrar canlandırabilmek eminim zor olacaktır, ancak sitede halen adım geçtiği gerekçesiyle bazı konularımı gözden geçirmek isterim ve bu sebeple mümkün olabilirse site yönetimi için admin şifre yenileme işlemini başlatmak isterim...
Not: Fotoğraf amatör çekimi yapmaktayım ve nasip olursa yeni site açmak isterim...
İyi çalışmalar..
Geri: Forum adresinin Adminlik Şifresi Hk.
Merhaba,
Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler. Forum ve forumlarınız daima hizmetimiz altında güvende olacaktır. Yıllardır yaşadığımız erişim problemini çözmek için tekrar harekete geçtik.
Ayrıca isteğinizi tam olarak anlayamadım. Forumunuz için yeni şifremi istiyorsunuz? Öyleyse bana aşağıdaki bilgileri özel mesaj ile gönderebilirsiniz.
Forum adresiniz:
Forumu kurarken kullandığınız e-posta adresiniz:
Çok teşekkürler!
Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler. Forum ve forumlarınız daima hizmetimiz altında güvende olacaktır. Yıllardır yaşadığımız erişim problemini çözmek için tekrar harekete geçtik.
Ayrıca isteğinizi tam olarak anlayamadım. Forumunuz için yeni şifremi istiyorsunuz? Öyleyse bana aşağıdaki bilgileri özel mesaj ile gönderebilirsiniz.
Forum adresiniz:
Forumu kurarken kullandığınız e-posta adresiniz:
Çok teşekkürler!
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Yönetim paneliyle ilgili sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası