Giriş yap
En son konular
Similar topics
ModernBB: Yetkinforum için yeni forum sürümü!
1 sayfadaki 1 sayfası
ModernBB: Yetkinforum için yeni forum sürümü!
ModernBB: Yetkinforum için yeni forum sürümü! |
Değerli Kullanıcılar, Size daha iyi kullanıcı deneyimi sunmak için Yetkinforum Yönetimi olarak yeni forum sürümünü sunmaktan mutluluk duyuyoruz. ModernBB olarak adlandırdığımız bu yeni sürümü, diğer mevcut Yetkinforum sürümlerinin (phpBB2, phpBB3, punBB ve inVision) yanında bulabilirsiniz. ModernBB şuan için BETA'dır ve gelişmeye devam etmektedir!
Hadi yapalım! Yönetim Paneli > Afiş Asmak > Temalar > Tema Seçin > Versiyon > ModernBB ModernBB, diğer sürümlerden bağımsız olarak bazı yenilikler getiriyor: tam geniş banner, yapışkanlı gezinme çubuğu, geri çekilebilir kısımlar, vb Not: Şuan için ModernBB sürümü modeller kullanamazsınız ve Hitskin'de tema sorgulayamazsınız. Çok yakında iyileştirmeye gidilecektir, şuan bu sürüm BETA! Bir başka yenilikte sadece bu sürüm için özel olacak. Yönetici akıllı telefon veya tabletlerdeki tarayıcılarda görülecek olan sürümü seçme olanağı var (Forumun WEB sürümü yada Mobil sürümü). Bu seçeneği ModernBB sürümünü forumları için kullananlar uygulayabilir: Yönetim Paneli >> Afiş Asmak >> Modeller >> Mobil Sürüm >> (Yeni eklenen özelliklerin tercümesi bitmediği için İngilizce olarak verilmiştir.) ModernBB sürümünü test etmenizi tavsiye ediyoruz, umarız hoşunuza gidecektir. Bir sonraki yenilikte görüşmek üzere. Hepinize iyi çalışmalar diliyorum! Saygılarımla, YetkinForum Yönetimi |
Bu yazı Atiim tarafından yazılmıştır. Anlatımın başka sitelerde yayınlanması yasaktır. © 2017 Yetkin-forum.com |
1 sayfadaki 1 sayfası