Giriş yap
En son konular
Similar topics
Yeni Güncelleme: SSL sertifikası kullanımı + Forumlara HTTPS olarak bağlanmak
1 sayfadaki 1 sayfası
Yeni Güncelleme: SSL sertifikası kullanımı + Forumlara HTTPS olarak bağlanmak
SSL sertifikası kullanımı + Forumlara HTTPS olarak bağlanmak |
Değerli Kullanıcılar, Google, 2016'dan bu yana HTTPS standardını uygulayarak daha güvenli bir web için sürecini hızlandırmaya karar verdi. Bu durum internet kullanıcıları için fazlasıyla iyi bir şey ama Yetkinforum forumları için bu hizmeti kurmak gerçekten zordu. Yetkinforum ekibi olarak sizlere yeni hizmetimizin forumlarınız için aktif olduğunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Artık forumunuzu HTTPS bağlantısına geçirebilme imkanınız var! Forumunuzda üyelerinize güvenli bir bağlantıdan yanı sıra, klasik web tarayıcılarında GÜVENLİ etiketi görmelerini sağlayabileceksiniz. Bu hizmetimiz şuan çok yeni ve BETA'dır. HTTPS bağlantısı için örnek: https://www.yetkin-forum.com/ Forumumda HTTPS bağlantısını nasıl sağlayabilirim?Yetkinforum, forumunuzda SSL sertifikasının kurulumu ve güvenli bağlantıya geçirebilmek için kredileriniz ile hizmeti aktif edebileceğiniz bir seçenek ekledi. Hadi yapalım! Yönetim Paneli >> Çeşitler >> Kredilerin yönetimi >> Kredileri kullanmak >> SSL Certificate (HTTPS) SSL sertifikasının kurulumu ve yapılandırılması yıllık 500 kredidir (yaklaşık 4.90 EUR). Hizmeti satın alarak sizde yeni güvenli internet adresinize kavuşabilirsiniz. Forumun HTTPS bağlantısına geçiş şartları nelerdir?Öncelikle, tüm forumlar için SSL sertifikası kurulumu ve yapılandırılması kredi ile satın alınabilir. Ancak, Yetkinforum gibi büyük sosyetelerde bu hizmetin teknik olarak uygulanması fazlasıyla karmaşık bir işlem olduğundan halen BETA durumda olduğumuzu unutmayın. Bu nedenle, güvenli bağlantıya geçişin düzgün ve başarılı olabilmesi için bunları unutmayın:
Ayrıca, forumunuz için HTTPS bağlantısını etkinleştirdikten sonra SSL Certificate (HTTPS) seçeneği yönetim panelinden kaybolur. SSL sertifikası yüklenen bir forumun, doğrudan ilişkisi bulunduğu için forumun adresi değiştirilemez. Gerekirse, forumun asıl yöneticisi bizimle destek forumu üzerinden iletişime geçebilir. Bu istisnalar BETA süreci boyunca yapılacaktır. Not: Yetkinforum bir sertifika yetkilisi değildir. Bu nedenle sertifika doğrudan sertifikaları satmaz. Yaptığınız ödeme, sunucumuzda forumunuz için yapılanma ve sertifika güncelleme maliyetine bir katkıdır. Bu yeni seçeneğin size ve üyelerinize memnuniyet getireceğini umuyoruz. Herkese iyi çalışamalar diliyorum! Saygılarımla, YetkinForum Yönetimi |
Bu yazı Atiim tarafından yazılmıştır. Anlatımın başka sitelerde yayınlanması yasaktır. © 2017 Yetkin-forum.com |
1 sayfadaki 1 sayfası