Giriş yap
En son konular
Similar topics
Yeni Güncelleme: Yeni mobil tema!
1 sayfadaki 1 sayfası
Yeni Güncelleme: Yeni mobil tema!
Yeni mobil tema! |
Değerli Kullanıcılar, Forumlarınızın mobil sürümünde kullanılan eski tema çok daha renksiz ve kullanışsızdı. Bu nedenle eski temadan çok daha estetik, renkli ve forumunuz adına verimli olacak mobil sürümün yeni temasını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Artık mobil sürümlerde eski tema, yeni modern tema olarak güncelleştirilmiştir! Yetkinforum forumları için yeni mobil temamız ---------------------------------------------------- Forumunuzu mobil sürümde test etmek için: Google - Mobil uyumluluk testi Ayrıca temanızı iki şekilde özelleştirebilirsiniz: Modeller & CSS CSS (Renkler) olarak düzenleyelim: Yönetim Paneli >> Afiş Asmak >> Renkler ve Resimler >> Renkler >> Mobil Sürüm Ayrıca, Chrome tarayıcı için toolbar rengini de kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Modeller olarak düzenleyelim: Yönetim Paneli >> Afiş Asmak >> Modeller >> Mobil Sürüm Not: Eski Yetkinforum forumlarında eski tema kullanılmaya devam edilmektedir. Forum yöneticileri yeni modern temaya Modeller kısmından geçebilirler. Yeni modern temaya geçişte veri kaybı olmayacaktır. Forumlarınız için güzel şeyler yapacağınızı umuyoruz. Herkese iyi çalışmalar! Saygılarımla, YetkinForum Yönetimi |
Bu yazı Atiim tarafından yazılmıştır. Anlatımın başka sitelerde yayınlanması yasaktır. © 2017 Yetkin-forum.com |
1 sayfadaki 1 sayfası