Giriş yap
En son konular
Similar topics
Yeni güncelleme: Yetkinforum forumlarında sınıflandırılmış reklamlar
1 sayfadaki 1 sayfası
Yeni güncelleme: Yetkinforum forumlarında sınıflandırılmış reklamlar
Forumlarda sınıflandırılmış reklamlar |
Değerli kullanıcılar, Yetkinforum ekibi olarak, tüm forumlara sınıflandırılmış reklamlar özelliğini eklediğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Yeni özelliğimiz; forumunda satış yapan sivil satıcıların, toptancıların ve tüccarların ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacaktır. Sınıflandırılmış reklam, forumunuzda bulunan tüm reklamların görüntülenmesi ve gruplandırılmasını sağlayacaktır. Reklamlar hakkındaYenilik sayesinde, forum yöneticileri forumlarında reklamlar & satışlar için ayrı bir özel bölüm açabilir. Böylece rahatlıkla forum yöneticileri, üyeleri ve misafirleri, almak - kiralamak - satmak istedikleri ürünleri türüne göre belirleyebilir. Nasıl yapacağım?Bu yenilik, tüm Yetkinforum forumlarında varsayılan olarak aktiftir. Sadece, forum yöneticisinin sınıflandırılmış reklamlar için özel bir bölüm oluşturması gerekmektedir. Bu özel reklam bölümünü eklemek, her zaman yaptığımız kategori & forum eklemek kadar kolaydır. Hadi yapalım! Yönetim Paneli >> Genel Yönetim >> Forum >> Kategoriler ve forumlar >> Eklemek >> Ads Not: Lütfen misafirlerin ve üyelerin varsayılan olarak reklam yayınlamasına hakkı verildiğini unutmayın.
Umarım bu yeni güncellemeden memnun kalırsınız. Herkese iyi çalışmalar diliyorum! Saygılarımla, YetkinForum Yönetimi |
Bu yazı Atiim tarafından yazılmıştır. Anlatımın başka sitelerde yayınlanması yasaktır. © 2017 Yetkin-forum.com |
1 sayfadaki 1 sayfası