Giriş yap
En son konular
Similar topics
Yeni Mobil Sürüm: Daha iyi kullanıcı deneyimi için yeni özellikler
1 sayfadaki 1 sayfası
Yeni Mobil Sürüm: Daha iyi kullanıcı deneyimi için yeni özellikler
Mobil Sürüm: Daha iyi kullanıcı deneyimi için yeni özellikler |
Değerli Kullanıcılar, Yetkinforum ekibi olarak yeni mobil sürüm temasının daha da geliştiğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Tüm Yetkinforum forumları için Mobil Sürüm V2 yayındadır! Bu yeni sürüm ile daha önce yayınladığımız yeni mobil temamızı tamamlamış olacağız ve sizlere çok daha iyi kullanıcı deneyimi sunacağız. Hadi özelliklere göz atalım! Yeni "Kayıt ol" özelliğiForumunuzun misafirleri, mobil olarak foruma bağlandıktan sonra hiç bir sürüm değiştirmeden kayıt olabilirler. Masaüstü sürümünden hiç bir farkı yoktur.Facebook ile bağlanma imkanıBu yeni özellik, misafirlerinizin foruma kayıt olmasını ve giriş yapmasını kolaylaştırmak için eklenmiştir. Bu sayede can sıkan giriş formlarını doldurmak zorunda kalmazlar.Forum bildirimleriNormalde forumdayken size gelen özel bildirimleri kaçırıyorsanız, artık bu yeni özellik sayesinde kaçırmayacaksınız.Konuları cevaplamak için butonArtık, tarihin yanındaki küçük ok butonuna tıklayarak konuya hızlıca cevap verebilir & son mesajı okuyabilirsiniz.Mesajları düzenleme özelliğiForumunuzda siz ve yetkisi olan üyeleriniz, artık mesajları kolaylıkla düzenleyebilir. Gayet yararlı ve basit!Mesajları silme özelliğiForumunuzda siz ve yetkilisi olan üyeleriniz, artık mesajları kolaylıkla silebilir.Üye profiliV2 sürümümüz ile herhangi bir üyenin profilini görüntüleyebilirsiniz. Görüntülemek istediğiniz üyenin avatarına tıklayın."Yukarı git" butonu"Yukarı git" butonu uzun sayfalarda otomatik olarak görüntülenecektir ve işinizi çok kolaylaştıracaktır. Tek tıklama ile forumun başına dönebilirsiniz.Umarım bu yenilikten memnun kalırsınız. Herkese iyi çalışmalar diliyorum! Saygılarımla, YetkinForum Yönetimi |
Bu yazı Atiim tarafından yazılmıştır. Anlatımın başka sitelerde yayınlanması yasaktır. © 2017 Yetkin-forum.com |
Geri: Yeni Mobil Sürüm: Daha iyi kullanıcı deneyimi için yeni özellikler
Önemli!overall_footer, overall_header, posting_confirm_code, topics_list_box ve viewtopic_body Daha önce; modeller üzerinden yukarıdaki şablonlarda düzenleme yapan yöneticiler, aşağıdaki yeni kodları eklemeli.
Şablon overall_footerŞablon overall_headerŞablon posting_confirm_codeŞablon topics_list_boxŞablon viewtopic_body |
1 sayfadaki 1 sayfası