Giriş yap
En son konular
Similar topics
Her videoyu sitene ekle
1 sayfadaki 1 sayfası
Her videoyu sitene ekle
Her videoyu sitene ekle |
anlatımı yapmadan önce belirteyim izleseneden ve dailymotiondan video ekleme anlatımı daha önce yapıldığından ben yapmıyorum... html kodlarını açmadan video ekleme.. Google Video 1-google videoya giriyorsun ve istediğin video açıyorsun 2-videonun sağında embed video yazıyor () ona tıklayınca kod açılıyor.. 4-o kodu kopyalıyorsun ve (metin belgesi tercihimdir) biryere yapıştırıyorsun.ekleyeceğin konuyada olabilir 5-sonra o video kodundan örnek kod;
ilk src den sonraki kodu 2. =(eşittir işareti) ne kadar kopyalıyoruz(tırnak işaretlerini kopyalamayın) kodumuz böyle olacak
sonra sitemizde konu açtığımız yerdeki flash() olan yere tıklıyoruz ve açılan küçük pencereye kodu yapıştıyoruz..sonra en-boy ayarlarını giriyoruz.. ben 600 e 450 olarak yaptım... son hali böyle olacak
bitti örnek flashıda koyalım ___________________________________________________________________________________ Vidivodo 1-videomuzu açıyoruz 2-videonun alyında "sitene koy" yazısının karşısındaki kodunu kopyalıyoruz 3-açacağın konuya yapıştırıyorsun örnek kod
bu koddada aynı şekilde ilk src den sonraki kodu 2. =(eşittir işareti) ne kadar kopyalıyoruz(tırnak işaretlerini kopyalamayın)
sonrası aynı... sonra sitemizde konu açtığımız yerdeki flash() olan yere tıklıyoruz ve açılan küçük pencereye kodu yapıştıyoruz..sonra en-boy ayarlarını giriyoruz.. ben 600 e 450 olarak yaptım... son hali böyle olacak
bitti örnek flashıda koyalım _________________________________________________________________________________ Metacafe 1-videomuzu açıyoruz 2-videonun altındaki embed koduna tıklıyoruz ve kodumuz açılıyor 3-açacağın konuya yapıştırıyorsun örnek kod
bu kodda biraz farklı ilk src den sonra width= ne kadar kopyalıyoruz(tırnak işaretlerini kopyalamayın) kodumuzun son hali böyle olacak.
sonundada gönder diyoruz... örnek görüntü... anlatım bana aittir... |
Bu paylaşım infazcı_kafkef_61 tarafından hazırlanmış ve sunulmuştur. Anlatımın başka sitelerde yayınlanması yasaktır. © 2010 Yetkinforum.com |
1 sayfadaki 1 sayfası