tarafından Atiim Ptsi 31 Ağus. 2009 - 17:02
| GENEL BÖLÜM KURALLARI (Atiim tarafından son güncelleme, Paz 4 Eylül ) |
- İstekleriniz tamamlandığında konu ikonunu olarak değiştirmelisiniz.
Böylece çözülen konular hızla tespit edilir ve diğer konulara daha hızlı yanıt verilir. Bu grafik ekibinin görevlerini kolaylaştırmak için önemlidir.
- Form doldurmanız Grafik bölümünün temel kuralıdır. İstek konusu açıyorsanız, form eklemeniz gerekir.
İstek konusu açıyorsanız, form eklemeniz gerekir ve formda [ !!! ] kesinlikle forum adresi verilmesi zorunludur. Formda tüm isteklerinizi anlatmalısınız, böylece istediğiniz bir kreasyona sahip olursunuz.
- Copyright görsel vermek yasaktır ve deviantART galerisi dahildir. Eğer bir grafiker Copyright görsel ile kreasyon tamamlıyorsa, ceza alabilir.
Kreasyonu tamamlamak için görsel ekliyorsanız, bu görselin Copyright olmadığına dikkat etmelisiniz. Aksi halde kreasyonu tamamlayan grafiker ve istek yapan kullanıcı ceza alabilir.
- Görsel aramak grafikerlerin işi değildir.
Görsel vermek mecburidir. Aksi halde konunuz kapatılıp sepete yollanacaktır.
- 24 saat geçmeden konunuzda yeni bir güncelleme yapamazsınız. Aksi halde flood sayılır ve bu yasaktır.
Aradan 24 saat geçtiyse ve konunuzda yanıt yoksa konuyu güncelleyebilirsiniz. 24 saat geçmeden güncelleme yapılamaz, aksi halde konu 48 saat için kapatılır.
# lütfen konu linklerinizi grafikerlere özel mesaj olarak yollamayınız.
Bu kurallara uyum sağlamak zorunludur. Grafik bölümü hakkında her hangi bir sorun için Atiim'e özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.
|
En son Atiim tarafından Paz 4 Eyl. 2011 - 18:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Salı 12 Ekim 2021 - 23:12 tarafından ankatr
» Çok Acil Bir Yardım Çağrısı
Çarş. 20 Ara. 2017 - 19:27 tarafından maxivizyonum
» Domain hakkinda
Çarş. 20 Ara. 2017 - 17:50 tarafından maxivizyonum
» Yıllar Önce Açtığım Siteye Ulaşamıyorum Kapatmak İstiyorum.
Cuma 15 Eyl. 2017 - 23:08 tarafından Percy
» Profil alani
Perş. 25 Mayıs 2017 - 1:37 tarafından snappy
» Portal istek
Cuma 19 Mayıs 2017 - 8:06 tarafından Kertelek
» Kategorilerin üzerine duyuru
C.tesi 13 Mayıs 2017 - 16:29 tarafından Maxelle
» SSL Sertifika güvenli değil htpps
Perş. 11 Mayıs 2017 - 17:04 tarafından Atiim
» Anasayfa Son Mesajlar Çerceve
Paz 7 Mayıs 2017 - 1:14 tarafından Maxelle