Giriş yap
En son konular
Similar topics
özel mesajlar
5 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
özel mesajlar
yönetimdeki ilgili arkadaşlara
stemde özel mesajla bazı üyeler birbirlerini rahatsız edecek mesajlar gönderiyor bunun doğruluğunu ve kim haklı kim haksız bilemiyorum.
özel mesajları yöneticilerin görmelerinin faydalı olacağını düşünüyorum.steden kimi göndereceğimi kimi göndermeyeceğimi bilmeliyim diye düşünüyorum.
ve bir stede böyle rahatsız edici kişilerin bulunması yöneticilere çok zor anlar yaşatıyor
bir aydır özel mesajlaşmayı kapattım arkadaşlar isyan ediyor
konuyla ilgilenirseniz sevinirim teşekkür ederim
stemde özel mesajla bazı üyeler birbirlerini rahatsız edecek mesajlar gönderiyor bunun doğruluğunu ve kim haklı kim haksız bilemiyorum.
özel mesajları yöneticilerin görmelerinin faydalı olacağını düşünüyorum.steden kimi göndereceğimi kimi göndermeyeceğimi bilmeliyim diye düşünüyorum.
ve bir stede böyle rahatsız edici kişilerin bulunması yöneticilere çok zor anlar yaşatıyor
bir aydır özel mesajlaşmayı kapattım arkadaşlar isyan ediyor
konuyla ilgilenirseniz sevinirim teşekkür ederim
Geri: özel mesajlar
arkadaşlar neden kimse ilgilenmiyor yanlış bir konumu açtım bence önemli bir konu
eğer öyleyse özür dilerim
eğer öyleyse özür dilerim
zaten bu paralı sıtelerde varr ama burda varmı bılmıyorumm
üyesi oldugum bır sıtede özel mesajlar yöneticiler aktif ettikten sonra gidiyoduu mod . dum o sitede ve bız aktıf etmeden gıtmıyodu mesajlar ... yetkınforumda varmı bılmıyorm ama olsa iyi olur
üyesi oldugum bır sıtede özel mesajlar yöneticiler aktif ettikten sonra gidiyoduu mod . dum o sitede ve bız aktıf etmeden gıtmıyodu mesajlar ... yetkınforumda varmı bılmıyorm ama olsa iyi olur
Diğer sorunu olan arkadaşlara daha hızlı yardımcı olabilmemiz için sizinde yapmanız gereken küçük bir işlem var. Yaparsanız minnettar kalırız.:
- Konuda olan ilk mesajınızda ki bu resime tıklıyorsunuz.
- Ardından bu ikonu seciyorsunuz. Daha sonra göndererek konunuzu güncelliyorsunuz.
Teşekkürler...
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası