Giriş yap
En son konular
Similar topics
reple ilgili
4 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
reple ilgili
ya bn ödül olarak 50 rep vermek istiyorum ama olmuyo .S points donanationa giriyorum kullanıcıyı buluyorum repi yolluorum gitmıyo nabcam acil cevap lazım
En son nDa tarafından Salı 29 Eyl. 2009 - 15:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: reple ilgili
Modüller >>> Reputation >>> Positive vote >>> +50 Yap >>> Gönder
+Repini Ver Ama Sonra +1 Yap Sonradan Değiştirmezsen Kim Rep Verirse Versin +50 Gider
+Repini Ver Ama Sonra +1 Yap Sonradan Değiştirmezsen Kim Rep Verirse Versin +50 Gider
ya flood için özür pc yavaşladı ekran birbrne girdi o yuzden edit butonuınu bulamadım ..
ya point systemi aktif yaparsam ordan rep yollayabiliyorum uyelere. ama mesaj yazdıklarında o sayı artyo ama bn mesaj yazınca artmasını istemıyorum..
reputation yaparsamda rep yollayınca burda rep sayısı artmıyo acil cevap lazım ...
ya point systemi aktif yaparsam ordan rep yollayabiliyorum uyelere. ama mesaj yazdıklarında o sayı artyo ama bn mesaj yazınca artmasını istemıyorum..
reputation yaparsamda rep yollayınca burda rep sayısı artmıyo acil cevap lazım ...
ben başka bsey sorucam.
o positive mote'yi buldumda ben her mesaja puan verilmesii istemiyorum. bir üyeye herkes en fazla 1 rep verebilsn istiyorum. Yani profiline girip oy vericek ve yorum yapıcak. Orda diğer oy verenleride görebilicek.. Böyle bsey varmı yetkin forumda? Yani mesaja puan vermiycek, profilinden vericek ve en fazla 1 tane..
o positive mote'yi buldumda ben her mesaja puan verilmesii istemiyorum. bir üyeye herkes en fazla 1 rep verebilsn istiyorum. Yani profiline girip oy vericek ve yorum yapıcak. Orda diğer oy verenleride görebilicek.. Böyle bsey varmı yetkin forumda? Yani mesaja puan vermiycek, profilinden vericek ve en fazla 1 tane..
xoxo~- ****
-
Her mesaja rep eklememesi için
Yönetim paneli
Mödüller
Points and rep. /points system
Points management
Buraya girdikten sonra puanları 0layınız kısaca per message ve per subjecti 0 yapınız
Kişiye özel rep verecekseniz
Yönetim paneli
Mödüller
Points and rep. /points donation
Bu bölüme giriniz. Ardından kullanıcı adını yazınız
Points kısmında şuanki değer yazar misal kişinin 5 repi var 5 yazar yanındaki new value ye nekadar rep verecekseniz ilk rep ile ekleyerek yazınız
Örneğin:
5 repi olan birine 10 rep ekliyeceksiniz.
New value bölümüne 15 yazmanız gerekmektedir.
Yönetim paneli
Mödüller
Points and rep. /points system
Points management
Buraya girdikten sonra puanları 0layınız kısaca per message ve per subjecti 0 yapınız
---------------------
Kişiye özel rep verecekseniz
Yönetim paneli
Mödüller
Points and rep. /points donation
Bu bölüme giriniz. Ardından kullanıcı adını yazınız
Points kısmında şuanki değer yazar misal kişinin 5 repi var 5 yazar yanındaki new value ye nekadar rep verecekseniz ilk rep ile ekleyerek yazınız
Örneğin:
5 repi olan birine 10 rep ekliyeceksiniz.
New value bölümüne 15 yazmanız gerekmektedir.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası