Giriş yap
En son konular
Similar topics
yetkin forumda sorunmu var
+2
.ADANALI.
Th3 BLacK DooR
6 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Yönetim paneliyle ilgili sorunlar :: [Çözümlenmiş] Yönetim paneliyle ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
yetkin forumda sorunmu var
https://destek.yetkin-forum.com/forum.htm bu linkten foruma girmiyor
https://destek.yetkin-forum.com/index.htm bundan foruma giriyor
daha demin ise siteme girdim server errror falan diyor değiş bi sayfa geldi siteme burdada aynı sayfayı gordum acaba yenileklerimi getiriyorlar
https://destek.yetkin-forum.com/index.htm bundan foruma giriyor
daha demin ise siteme girdim server errror falan diyor değiş bi sayfa geldi siteme burdada aynı sayfayı gordum acaba yenileklerimi getiriyorlar
Geri: yetkin forumda sorunmu var
HOCAM BENDEDE ÖLE OLUYOR AZ ÖNCE KOMPLE SİTEM HOP DÜŞDÜ HERKES GÖRSEYDIN YA SEN Bİ AYAR ÇEK HOCAM
The Godfather demiş ki:Bonjour,
Nous allons effectuer le remplacement de quelques serveurs de Forumactif pour de meilleures performances pour vos forums.
Cette manipulation est sans risques pour vos forums. Seuls quelques ralentissements pourraient être ressentis lors de la navigation sur vos forums.
Pendant la maintenance, il est vivement conseillé de ne faire aucune modification de vos paramètres au sein de Panneau d'Administration, surtout des modifications d'adresse, de nom de domaine and co qui pourraient rendre indisponible vos forums avec l'UpGrade qui est en train de se généraliser sur les servers.
Bien cordialement,
L�équipe Forumactif.
momenthe- Yetkinemektar
-
Merhaba,
Bu problem serverda çalışma olduğu için olmuştu.Problem çözüldü,şuan sorun yok.
Bu problem serverda çalışma olduğu için olmuştu.Problem çözüldü,şuan sorun yok.
Türkçe ÇeviriMemHT demiş ki:The Godfather demiş ki:Bonjour,
Nous allons effectuer le remplacement de quelques serveurs de Forumactif pour de meilleures performances pour vos forums.
Cette manipulation est sans risques pour vos forums. Seuls quelques ralentissements pourraient être ressentis lors de la navigation sur vos forums.
Pendant la maintenance, il est vivement conseillé de ne faire aucune modification de vos paramètres au sein de Panneau d'Administration, surtout des modifications d'adresse, de nom de domaine and co qui pourraient rendre indisponible vos forums avec l'UpGrade qui est en train de se généraliser sur les servers.
Bien cordialement,
L�équipe Forumactif.
Merhaba, Forumotion bazı sunucuların yerine tamamlayacak forumları sizin için en iyi performans için. Bu manipülasyon forumları sizin için güvenlidir. Sadece birkaç yavaşlama zaman browsing forums hissedilebilecek. Bakımı için, şiddetle admin panelinde ayarlarınızı, adres özellikle değişiklikleri, etki alanı adını ve herhangi bir değişiklik yapmamayı tavsiye edilir co hangi Upgrade ile forumlarda hangi sunucularda standart haline gelmektedir yapabiliriz.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Yönetim paneliyle ilgili sorunlar :: [Çözümlenmiş] Yönetim paneliyle ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası