Giriş yap
En son konular
Similar topics
paradiz bakarmsn cok acil forum ile iligli
+3
N0D32
DarkSwart
sephirotH
7 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
paradiz bakarmsn cok acil forum ile iligli
Paradiz Yada Diğerleri Forum Bakımı Ne zaman Bitcek Bi bilgi verin siteye 20dk dır giremiyorum hep hata veriyor yapılıyor diye :S Birde Cok Gec Giriyor sitelere NE zaman Düzelir Bu sorun Bir bilgi verin ? lütfen...
Geri: paradiz bakarmsn cok acil forum ile iligli
Merhaba ,
Arkadaşlar Aynı Sorun Bendede Var Paradiz Hergün Açıklamasını Yapıyor Lütfen Konu Açarken Önce Araştıralım.
Arkadaşlar Aynı Sorun Bendede Var Paradiz Hergün Açıklamasını Yapıyor Lütfen Konu Açarken Önce Araştıralım.
evt bendede oluyor yabancı yazılar yazıyo vede yenilemek diyor en altda türkçe bölümü var
bu bulduğuma şükretmiyorum işte neden çünkü bu böyle oldukça kodları düzenleyemiyorum
sitelerin performansı nie artılıyorki hemen açılıyo siteler. sabah dokuzdan beri aynı sorun var. ne zaman düzelicek bi bilgi verilsin. yenileme dolayısıyla forumlar geç açılabilir yazıyo nezamana kadar bilgi verin bi
Nezaman biterse ozaman duyrulur. Net bir bilgi yok. Nasıl yok? Diyenler olabilir hemen açıklayayım;
Şimdi elinizde 1 çuval pirinç var bunun taşlarını ayıklayacaksınız. Size sorsalar ne zaman biter işin diye net cevap verebilir misiniz? Bu yüzden bizde veremiyoruz.
=> Kilit.
Şimdi elinizde 1 çuval pirinç var bunun taşlarını ayıklayacaksınız. Size sorsalar ne zaman biter işin diye net cevap verebilir misiniz? Bu yüzden bizde veremiyoruz.
=> Kilit.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası