Giriş yap
En son konular
oturum açılnıyor-administrat oturumum açılmiyor
5 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
oturum açılnıyor-administrat oturumum açılmiyor
arkadaşlar, lütfen yardım ediniz. siteme giriyorum, oturum açdan kullancı adımı (sitenin adminiyim) ve şifremi yazıyorum "yanlış" diyor ya .. şifremi unuttum'dan bi şeyler yapmağa çalıştım ama şunu yazıyor - 'Moderatörler ve yönetmenler için yeni şifre yollamak yasak' bu 'Yönetim panosunda' aktifdir > Güvenlik' - bu kadar yani, başka hiç bir şey, güvenlik ordan da otarafa bi şey yok doğru dürüst.. tamam da , moderatörler ve yönetmenler için yasak, peki şifremizi unuttuysak ( ama ne şifremi ne de kullancı adımı yanlış yazmıyorum) napıcaz ???
LÜTFEN ARKADAŞLAR , YARDIM EDİNİZ . NE YAPAM ? oturum açılmıyor , yanlış diyor ya
LÜTFEN ARKADAŞLAR , YARDIM EDİNİZ . NE YAPAM ? oturum açılmıyor , yanlış diyor ya
En son dwarquests tarafından Salı 6 Ekim 2009 - 16:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Geri: oturum açılnıyor-administrat oturumum açılmiyor
Paradiz'e Özel Mesaj atarak sorununu ona söyleyebilirsin.
dwarquests demiş ki:bende onu aradm , ama cevirimci değilımiş
paradizin cevrimiçi olum olmadığına bakma sen ona ö.m at sen o gorur ve sonuna kadarda yarımcı olur...
Evet Paradiz yardımcı olur da forumda renkli ve kalın yazı yazmak yasak bu yüzden uyarı alabilirsin onun için mesajını düzenlersen iyi olur
duzelttim abi ,kusura bakmayn acil yazdğmçin unuttum bunu ö.m.yi gönderdm zaten , teşekkürler:)
CnEyt demiş ki:Evet Paradiz yardımcı olur da forumda renkli ve kalın yazı yazmak yasak bu yüzden uyarı alabilirsin onun için mesajını düzenlersen iyi olur
arkadaşım sende avatarın yuzunden ban yersin haberin oslun
arkadaşlar, bi daha kusura bakmayın - parolayı yazarken küçük bi yanlışlık olmuş deme - parolada rakam ve isim olması gerektiğinden parolam tabiki rakam ve isim içeriyor, ama burda bi şeyi unutmuşum - kayd olurken isimi CAPS LOCKla yazmışım, ama parolayı yazarken CAPS LOCKu unutmuşum ... eeh bu kadar )
CnEyt demiş ki:Evet Paradiz yardımcı olur da forumda renkli ve kalın yazı yazmak yasak bu yüzden uyarı alabilirsin onun için mesajını düzenlersen iyi olur
Bu tür mesajları sadece yetkililer atabilir
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası