Giriş yap
En son konular
Similar topics
smiley sorunu yardım
5 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
smiley sorunu yardım
http://www.hizliupload.com/img/108198adsiz.JPG
foruma eklediğim smiley ler gözükmüyor?
sanırım serverden dolayı
foruma eklediğim smiley ler gözükmüyor?
sanırım serverden dolayı
En son idda.eniyiforum tarafından Cuma 16 Ekim 2009 - 21:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: smiley sorunu yardım
Lütfen Başka Upload Sitelerini Deneyin.
Yoksa Resim Boyutu Ve Uzantısına Bakın
Oda Olmuyorsa YetkinForumda Server Nedeniyle Bir Arıza Sonuçu Çıkmış Bir Hata Olabilir.
Bu Sözü Bir Kaç Üyenin Şikayetiyle Söyliyebildim.
Çözüm: Biraz Sabredin
------
No23
Yoksa Resim Boyutu Ve Uzantısına Bakın
Oda Olmuyorsa YetkinForumda Server Nedeniyle Bir Arıza Sonuçu Çıkmış Bir Hata Olabilir.
Bu Sözü Bir Kaç Üyenin Şikayetiyle Söyliyebildim.
Çözüm: Biraz Sabredin
------
No23
resim upload sitedinde bi sorun yok yaklaşık 1 aydır yüklü idi smileyler bugün oolmaya başladı sorun zaten yetkinforum un resim upload sitesinden yüklemiştim teşekkürler
idda.eniyiforum demiş ki:resim upload sitedinde bi sorun yok yaklaşık 1 aydır yüklü idi smileyler bugün oolmaya başladı sorun zaten yetkinforum un resim upload sitesinden yüklemiştim teşekkürler
Tamam.
Belki Yetkin Forumun Resim Linkleri Ölmüş Olabilir.
Belki İç Sunucuda Çıkan Bir Hata Olabilir.
Bunun Nasıl Giderilebileceğini Bilmiyorum Fakat Size 2 Seçenek Sunuyorum.
1- Biraz Beklemek.
2-Paradiz E Öm İle Bu Durumu Bildirmek.
şuan destek forumda da aynı sorun var zaten beklemek lazım serverden dolayıdır %100
https://servimg.com bu sitenin linkleri ölme diye bişe söz konusu değil teşekkürşler yorumlar için
https://servimg.com bu sitenin linkleri ölme diye bişe söz konusu değil teşekkürşler yorumlar için
En son idda.eniyiforum tarafından Cuma 16 Ekim 2009 - 18:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
idda.eniyiforum demiş ki:şuan destek forumda da aynı sorun var zaten beklemek lazım serverden dolayıdır %100
Evet.
Sorun Çözüldüğüne Göre Çözüldü İkonunu Ekleyip Başlıya [Çözüldü] Eklerseniz Seniviriz (:
sorun daha çözülmedi acele etmeNo23 demiş ki:idda.eniyiforum demiş ki:şuan destek forumda da aynı sorun var zaten beklemek lazım serverden dolayıdır %100
Evet.
Sorun Çözüldüğüne Göre Çözüldü İkonunu Ekleyip Başlıya [Çözüldü] Eklerseniz Seniviriz (:
Bu Sorunun Çözülmüş Olması Lazım.
Hata Ya Serverlardadır Ya Da Linkler Ölmüştür. Bunun İçin Bu Konuyu Kapatıp Paradize Öm Atabilirsiniz.
Hata Ya Serverlardadır Ya Da Linkler Ölmüştür. Bunun İçin Bu Konuyu Kapatıp Paradize Öm Atabilirsiniz.
sorun çözüldü ama siteler yavaşladı nese bu da düzelecektir büyük ihtimalle yöneticilere teşekkürler...
Merhaba,
Cevaplanmamis konular ortaya cikmasi icin, bunu yapmayi unutmayin :
Ayrica, size yardimci olan üyeyi, tesekkür butonuna tiklayip tesekkür edebilirsiniz veya, kendisine rep puani verebilirsiniz, bunun icin mesajin yaninda olan "+" lere tiklamalisiniz.
Yetkinforumda görüsmek üzere.
Cevaplanmamis konular ortaya cikmasi icin, bunu yapmayi unutmayin :
- Konuda olan ilk mesajinizdaki bu resime tikliyorsunuz.
- ve bu ikonu seciyorsunuz
-----------------------------
Ayrica, size yardimci olan üyeyi, tesekkür butonuna tiklayip tesekkür edebilirsiniz veya, kendisine rep puani verebilirsiniz, bunun icin mesajin yaninda olan "+" lere tiklamalisiniz.
Yetkinforumda görüsmek üzere.
momenthe- Yetkinemektar
-
Sorun Çözüldüğüne Göre
Kilit.!
+
Taşındı:Çözümlenmiş Konular
Kilit.!
+
Taşındı:Çözümlenmiş Konular
oXo- Aktif-Üye !
-
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası