Giriş yap
En son konular
Similar topics
Uyarı Sistemi Yardım ??
5 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Uyarı Sistemi Yardım ??
Merhaba Arkadaşlar Gösterilen Tüm Ayarları Yapmama Rağmen Uyarı Butonları Profillere Gitmedi :S Nasıl Otomatik Olarak Tüm Profillere Gönderebiliriz ? Yardım Ederseniz Sevinirim..
Ayarlarım Bu Şekilde :
Ayarlarım Bu Şekilde :
En son soccerseason1 tarafından Salı 20 Ekim 2009 - 17:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Uyarı Sistemi Yardım ??
ama zorunlu yaparsak kayıt olurkende çıkar :S millet kafasına göre yapar
doğru söylüyosun bekle bende bir zorunlu kısmını hayır yapayım bende çıkavak mı ??
En son Hepsi-ci tarafından Ptsi 19 Ekim 2009 - 15:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
denedm dediğiniz şekil üye olurken uyarı seviyesi seçiyoruz vede üyelere otomatikman gitmiyor :s
canım ya ben zorunlu kısmını hayır yaptım yine de çıktı galiba senin ayarlarında bir bozukluk yok benimkisiyle aynı
birde birşey söylicem separator kısmını horizontal bar yapsana paradiz öyle söylemişti alakası yoktur ama bir dene
birde birşey söylicem separator kısmını horizontal bar yapsana paradiz öyle söylemişti alakası yoktur ama bir dene
hepsindemi çıkar Yani çnkü buradaki gibi her üyede kendi kendine oluşması için naapmak lazım genelde tüm sitelerde öyle :S 1 üye kendi profilini düzeltirse olurmu
Yönetim paneli...kulanıcı yönetimi ve gruplar ....profiller....yaptığınız uyarı seviyesinin değiştirine basın..Yokluk değeri..Uyarı yok u işaretleyin... en alta...içeriği değiştir yazıyor ona tıklayın herkeste aynı anda çıkar..
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası