Giriş yap
En son konular
Similar topics
İmza Yetkisi
3 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
İmza Yetkisi
Merhaba,
Arkadaşlar ben simdi imzayı bi kisi haricinde herkeze vermek istiyorum
Mesela,Hani Olur Ya Bi Kural İhlâli Yapar Sonra İmzasını Elinden Alırlar Kullanamaz Sanırsam YF'da Böyle Bir Özellik Yok Sadece Avatarı Engelleme Var Ama Ben İmzayıda Engellemek İstiyorum Nasıl Yaparım ?
Teşekkürler.
Arkadaşlar ben simdi imzayı bi kisi haricinde herkeze vermek istiyorum
Mesela,Hani Olur Ya Bi Kural İhlâli Yapar Sonra İmzasını Elinden Alırlar Kullanamaz Sanırsam YF'da Böyle Bir Özellik Yok Sadece Avatarı Engelleme Var Ama Ben İmzayıda Engellemek İstiyorum Nasıl Yaparım ?
Teşekkürler.
En son TheWarior tarafından Paz 25 Ekim 2009 - 17:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: İmza Yetkisi
[Tekrar yorum yazmak istemem ama yine senin mesaj attığın konuya denk geldim ne yapayım ]
Evet böyle bir özellik ne yazık ki yf de yok.(Sadece yf de değil phpbb de yok zaten ^^)
Eğer istiyorsanız öneriler bölümüne öneri olarak yazabilirsiniz.
Evet böyle bir özellik ne yazık ki yf de yok.(Sadece yf de değil phpbb de yok zaten ^^)
Eğer istiyorsanız öneriler bölümüne öneri olarak yazabilirsiniz.
yönetim panelinden kullanıcı profiline gir ordan seçeneklerden her zaman imzamı ekle hayır de gonder ancak bu onu actıgında tekrar imzası gozukur bunu kontrol etmen gerek.
Yazdıklarımı Dikkatli OkuStarfall demiş ki:--Cedric-- onu üyenin tekrar açabileceğini biliyorsun değil mi xDDD
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası