Giriş yap
En son konular
Similar topics
mesajı başka konuya taşıma
5 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
mesajı başka konuya taşıma
yanlış bir bölüme konu açmış biri diyelim o mesajo başka bi bölüme taşıyabilirmiyiz.
En son ermanglc tarafından Cuma 6 Kas. 2009 - 16:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: mesajı başka konuya taşıma
ermanglc demiş ki:yanlış bir bölüme konu açmış biri diyelim o mesajo başka bi bölüme taşıyabilirmiyiz.
taşırsınız.
Konuya girip taşımak istediğiniz mesajı ayırın.
Ayırırken bölüm değiştirebilirsiniz, yeni başlık verebilirsiniz.
Diyelim ki yanlış bir konuya yazılmış mesajı başka bir bölüme başka bir konuya aktaracaksınız.
Yine önce yukarıdaki işlemi yapın. taşıdığınız mesaja geçici olarak bir başlık verin, aynı bölüme gönderin.
Şimdi ikisi de aynı bölümde. İkisini birleştirin.
Kolay gelsin.
uzun süren bir yolmuş. ileride umarım bunun kolay bi yolunu yaparlar. teşekkürler kamil. +rep
mesajı ayırmak derken ki kasıt ne. ben forumdan mesaja giriyorum. ve ayırıyorum? ayırmak: biraz açarsan konuyu çok memnun olurum çözemedim daha
Moderatrörler veya yöneticiler bunu yapabilir görevli iseniz başlığın en altında seçenekler olacak onlar sayesinde istediklerini yapabilirsin
mesaj tasıma dıye bırsey ılk defa duydum benım bıldıgım modere yazan yerden sadece konuyu bır bolumden baska bır bolume tasırsın
tasıma ıslemını modereden veya altta ıyılestırme aletı var ordan yaparsınız.
tasıma ıslemını modereden veya altta ıyılestırme aletı var ordan yaparsınız.
Tabiki mesajı taşımak derken. xxx bölümünde yyy başlıklı bikonu açtılar. ben bu yyy başlıklı konuyu alıp zzz adlı bölüme taşımak istiyorum. şimdi deniyorum tekrar taşıma işlemini. site yetkilisiyim bu arada.
sorun cozuldu ıse cozuldu lkonunu koyarsan yonetımdekı arkadaslara yardımcı olmus oluruz
ermanglc demiş ki:mesajı ayırmak derken ki kasıt ne. ben forumdan mesaja giriyorum. ve ayırıyorum? ayırmak: biraz açarsan konuyu çok memnun olurum çözemedim daha
Mesaj taşıma ve konu taşıma olarak bunu ikiye ayrımak gerek.
konu taşıma işlemi oldukça basit bir olay, yukarıda anlattım.
mesaj taşıma ise;
x forum bölümünde a başlıklı konunun içinden 3 no.lu mesajı
y forum bölümünde b başlıklı konunun içine taşımak.
onu da yukarıda anlattım
selamlar.
arkadasın demek ıstedıgı mesaj tasıma ıyılestırme aletlerı var orada Split this topic var ona tıklayıp yapılıyor sanırım onu demek ıstemıs
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası