Giriş yap
En son konular
Similar topics
Ücretsiz Yönlendirme
4 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Ücretsiz Yönlendirme
Merhaba Ben Ücretsiz Yönlendirme Siteleri Arıyorum Fakat Sağlam Olsun ....
sitem::http://yazyagmuru.forumlux.net
beklerim.
sitem::http://yazyagmuru.forumlux.net
beklerim.
Geri: Ücretsiz Yönlendirme
Merhaba öncelikle bu adrese gir. www.ihs.com.tr << burayı aç ve karşına alan adı tescili için bir secenek panosu gelecek.Oradaki panodan com işaretleyip kontrol et diye yere sitenin ismini almak istediğin ismi gir ve kontrol et de.Şayet isim müsait ise hemen altta müsait ibaresi çıkacak.Ve sağındaki satın al yeri işaretleyip devam butonunu tıkla.Karşına gelen yerden kaç yıllık kayıt yaptırmak istiyorsan sec ve ödeme tipi ve fatura teslimat şekli yerlerini de seç.Devam butonunu tıkla.Ve tekrar açılan yere doğru bilgilerini girmeyi unutma.Kullanıcı adı ve şifreni özellikle asla unutma.kayıt oldukdan sonra nasıl yönlendireceğin konusundada yardımcı olurum.O çok kolay.Kaldıki yıllık fiyatı 15 lira gibi komik bir rakmdır.Hemde resmi bir domainin olur.
:=)Arkadaş Ücretsiz Bi yönlendirme istiorhuseyingumus demiş ki:Merhaba öncelikle bu adrese gir. www.ihs.com.tr << burayı aç ve karşına alan adı tescili için bir secenek panosu gelecek.Oradaki panodan com işaretleyip kontrol et diye yere sitenin ismini almak istediğin ismi gir ve kontrol et de.Şayet isim müsait ise hemen altta müsait ibaresi çıkacak.Ve sağındaki satın al yeri işaretleyip devam butonunu tıkla.Karşına gelen yerden kaç yıllık kayıt yaptırmak istiyorsan sec ve ödeme tipi ve fatura teslimat şekli yerlerini de seç.Devam butonunu tıkla.Ve tekrar açılan yere doğru bilgilerini girmeyi unutma.Kullanıcı adı ve şifreni özellikle asla unutma.kayıt oldukdan sonra nasıl yönlendireceğin konusundada yardımcı olurum.O çok kolay.Kaldıki yıllık fiyatı 15 lira gibi komik bir rakmdır.Hemde resmi bir domainin olur.
------------------------------------
Umarım bu siteler işine yarar
www.yonlendir.com => birçok türkçe alan adını barındırmaktadır
www.tr.cx => www.isminiz.tr.cx şeklinde bir adres alabilirsiniz
www.smartdots.com => www.isminiz.net.tc şeklinde bir adres alabilinsiniz.
www.dot.tk => www.isminiz.tk şeklinde bir adres alabilinsiniz
www.da.ru => www.isminiz.da.ru şeklinde bir adres alabilinsiniz
www.yonver.com
daha çoook yönlendirme adresi var ama içlerinde ençok kullanılanlar bunlar
Yazımın sonunu okusaydın ne demek istediğimi anlardın kardeşim.15 lira gibi komik bir ücret varken gereksiz abuk sabuk ücretsiz uzantılı adres almasına gerek olmadıgını işaret ettim..
arkadaş dot.tk demiş ama Türkiye'den dot.tk ya girince 25 tl lütfen açıklamadsını da yapsın proxyden girmesi gerektiğini vb.
Biraz Forumu Araştırmak'Ta Fayda Varvitaminli demiş ki:arkadaş dot.tk demiş ama Türkiye'den dot.tk ya girince 25 tl lütfen açıklamadsını da yapsın proxyden girmesi gerektiğini vb.
Booojzza demiş ki:Bu siz destek üyelerin işine yarayacağını düşündüm.Arama yaptım böyle bir konu bulamadım.Ben kullanmadım denemekte fayda var
Bildiğiniz Gibi .tk www.Ornek.tk Gibi Adresleri Önceden Bedava Alabiliyorduk..Simdi ise..
http://www.dot.tk da Adresler Paralı Olmuş.
Enlarge this imageReduce this image
Click to see fullsize
Gelelim Nasıl Alcaz Bu Durum Sadece Turkler İçin Geçerli..
eğer proxy kullanıp girersek bedavadan .tk alabiliriz..
ben proxy için http://www.proxygizlen.com/ ’u kullandım
http://www.dot.tk ’ a GO!
Buradan Sonrası .. Üyelik Bilmeyenler İçin
"Rename a long web address (URL) into an real domain name" Bir Ad Deneyin Burasi icin
Siteniz.tk
This domain is still available " Yazıyorsa OK’dur "
Click to see fullsize
Click to see fullsize
Click to see fullsize
Click to see fullsize
Böylelikle .tk Sahibi Olabilirsiniz.. Sadece Tunnelleri, Proxyleri Kullanın.
Kolay Gelsin, Selametle..
[ALINTIDIR]HaCkTooL Teşekkürler
Yazını okudum cok da net anladım merak etme Ama benim kassetigim arkadaşında başlıkta'da belirtigi gibi ücretsiz yölendirme Burda para söz konu Deilhuseyingumus demiş ki:Yazımın sonunu okusaydın ne demek istediğimi anlardın kardeşim.15 lira gibi komik bir ücret varken gereksiz abuk sabuk ücretsiz uzantılı adres almasına gerek olmadıgını işaret ettim..
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası