Giriş yap
En son konular
Similar topics
YarDım AciLLlL
3 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
YarDım AciLLlL
ARKADAŞLAR BEN GOOGLE E KAYIT OLMAK İÇİN MEGA TAG ETKETLİYİCEK YERİ BULAMIORUM ... : ( ANASAYFAYI YAPŞTIRDIM AMA BİDE MAGE TAG OLARAK YAPIŞTIRMAK LAZIMMIŞ AMA YOK ....
En son TuNoS tarafından Ptsi 7 Ara. 2009 - 21:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: YarDım AciLLlL
Selamlar,
Eklemeniz gereken yer anasayfa değil, evet meta tag olarak eklemelisiniz. Aşağıdan spoilere tıkla.
Eklemeniz gereken yer anasayfa değil, evet meta tag olarak eklemelisiniz. Aşağıdan spoilere tıkla.
- Spoiler:
- shanex demiş ki:GEMAİL HESABIİlk önce sitemizi googleye kaydetmek için gemail hesabı açmamız gerekiyor.Gemail hesabı oluşturmak için tıklayın.GOOGLEYE SİTE EKLEMEGemail hesabımızı oluşturduktan sonra.Hasabınıza girip gemail adresini ve şifrenizi girin.Hesabınıza girmek için tıklayınAşagıdaki resimdeki gibi hesabınıza girip site ekleye tıklıyoruz. site adresimizi yazıp devam diyoruz.Açılan sayfada meta tag kodu vercek meta kodunu siteye eklemeden doğrulamaya basmayın. sayfayı kapamadan resimdekileri uygulayın.Site ekleme yerine sitenizin tam adresini yazın ÖRNEK:https://destek.yetkin-forum.com/Yukarda resimdeki gibi cıkan kodu kopyalıyoruz.
Yönetim paneli
Genel yönetim
Search engines.....Daha çok işaret ışığı
işaretine bas
Ekleme tipi :Craete a "meta" tag type
Seç e basıyoruz
"name" attribute :google-site-verification bunu ekliyoruz
"content" attribute :burayada gogleden aldığınız kodun sadece bu kısmını ekliyoruz.örnek..AKAKZXN7p0j/710sGTTxitkFYNF6B8UJwxFN98chfT4=Aşagıdaki kodu googleden aldığınız meta kodunu ekleyipYönetim paneli
afişasmak
genel bilgiler
Anasayfa mesajı kod varsa orda kodların en üstüne ekleyin.- Kod:
<html>
<head>
META TAG KONUNU BURAYA EKLE
<title>Forum sitesi</title>
</head>
<body>
</body>
</html>
- Kod:
<html>
<head>
<meta name="google-site-verification" content="AKAKZXN7p0j/710sGTTxitkFYNF6B8UJwxFN98chfT4=" >
<title>Forum sitesi</title>
</head>
<body>
</body>
</html>
BUNLA İLGİLİ BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN.Modelleri açık olanların googleden aldıkları meta tag kodunu ekleyeceği yer.
Yönetim paneli
afişasmak
modeller
overall_header_new
Deyiştirine bas
Ordaki kodlarda bunu bulup <head> altına ekleyin meta tag kodunu.Yukardaki kodları sitemize ekledikten sonra google site ekleme sayfasına dönüp artık doğrula butununa basa biliriz Doğrulandığında aşagıdaki resimdeki gibi çıkcak.
TuNoS demiş ki:Yaptım ama Site Diznine Eklenmedi diyo :S bu oldumu olmadı şimdi
Google'da webmaster panelinizde site kodu verdiği kısımda doğrulandı dediyse tamamdır.
neden çıkmasın arkadaş ama hemen pat diye çıkmas 1 hafta felan beklemen gerek google ne zaman siteni indexlerse bu googleye bağlı
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası