Giriş yap
En son konular
Similar topics
sitem aktif olmadıı yardımmm
3 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
sitem aktif olmadıı yardımmm
benim bir sitem vardı sitemin internet adresini değiştirdim 24 ve 48 saat arasında aktif olur yazısı geldi bugün baktım ne yapmam lazım 48 saat geçti hala aktif değil sitemin yerine baska bir site geliyor yardımmm
Geri: sitem aktif olmadıı yardımmm
Selamlar,
Genel Yönetim --> Forumun İnternet Adresi bölümünden değiştirdiyseniz hemen aktif olması gerekir normalde. Fakat sizde bir sorun var galiba? Adresi yanlış değiştirmiş de olabilirsiniz ve siz farkında değilsinizdir. http://www.yetkinforum.net/tr/alet adresine girerek Kimlik : kısmına forum açarken kullandığınız e-posta adresini yazın, Sifre : kısmına da forumu açarken kullandığınız şifreyi girin ve Kimlik doğrulama için burayı tıklayınız butonu ile giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra orada en üstte bir yerlerde forumunuzun adresi yazar, o adresten forumunuza ulaşabilirsiniz. Ve hatta isterseniz, Forumunuzu önceki gibi olduğu şekile geri getirmek başlığı altından forumunuzun adresini değiştirebilirsiniz, tek yapmanız gereken: Forumun adresini değiştirmek : kısmındaki metin yerine istediğinizi yazıp Gönder tuşuna tıklamak.
iyi günler, kolay gelsin.
Bu arada başlık Bağlantı Sorunları bölümüne taşındı.
Genel Yönetim --> Forumun İnternet Adresi bölümünden değiştirdiyseniz hemen aktif olması gerekir normalde. Fakat sizde bir sorun var galiba? Adresi yanlış değiştirmiş de olabilirsiniz ve siz farkında değilsinizdir. http://www.yetkinforum.net/tr/alet adresine girerek Kimlik : kısmına forum açarken kullandığınız e-posta adresini yazın, Sifre : kısmına da forumu açarken kullandığınız şifreyi girin ve Kimlik doğrulama için burayı tıklayınız butonu ile giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra orada en üstte bir yerlerde forumunuzun adresi yazar, o adresten forumunuza ulaşabilirsiniz. Ve hatta isterseniz, Forumunuzu önceki gibi olduğu şekile geri getirmek başlığı altından forumunuzun adresini değiştirebilirsiniz, tek yapmanız gereken: Forumun adresini değiştirmek : kısmındaki metin yerine istediğinizi yazıp Gönder tuşuna tıklamak.
iyi günler, kolay gelsin.
Bu arada başlık Bağlantı Sorunları bölümüne taşındı.
Yanşlış Anlamışsını 48 Saat Sonra Resimler Daha İyi Gözükecektir Yazıyor Orda.Forumunuzun Yeni Adresini Adres Çubuğuna Yazın ve Giriş Yapın
yazyağmuru demiş ki:sitemi arama motorunda cıkmıyor napıcam
Sitenize girebildiniz mi?
yazyağmuru demiş ki:girdim evt ama arama motorunda cıkmıyor
Bu konuda yer alan sorununuz çözüldüğüne göre konuyu kilitliyorum. Başka sorularınız için, başka bir başlık açın.
iyi günler.
=> Kilit
- Spoiler:
- Siteniz Google'da yavaş yavaş çıkar, tak diye çıkmaz. Siz sitenizi yeteri kadar aktif tutun, sitenizde çoğunlukla özgün içerik yayınlayın ve ondan sonra Google'da indexlenmeyi bekleyin.
Ayrıca şunu yapmanız yararlı olacaktır:
(YENİ)Google site doğrulaması
Ayrıca şu konuya da bakabilirsiniz:
Sitenizi Google En Hızlı Nasıl İndexletebilirsiniz?
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası