Giriş yap
En son konular
Similar topics
Rep Sistemi
4 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Yönetim paneliyle ilgili sorunlar :: [Çözümlenmiş] Yönetim paneliyle ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Rep Sistemi
Yetkililer ben rep sistemini açtım sorunsuz işliyor yanlız vereceğim rep puanı nı beliryemiyorum yardımcı olurmusunuz.
Geri: Rep Sistemi
Merhaba ,
=} Yönetim Paneli
=} Modüller
=} Points System
=} Points management
Orada başlık sayısına mesaj sayısına v.b. yazıyor ve siz en üsttekine 1 yazarsanız o sıra tamamen 1 olur . Eğer ayrı istiyorsanız forumun karşılarındakilerine yazın
=} Yönetim Paneli
=} Modüller
=} Points System
=} Points management
Orada başlık sayısına mesaj sayısına v.b. yazıyor ve siz en üsttekine 1 yazarsanız o sıra tamamen 1 olur . Eğer ayrı istiyorsanız forumun karşılarındakilerine yazın
shanex demiş ki:REP PUANI AYARLARIYönetim paneli
Mödüller
Points and reputation
Positive vote
Burdaki +1 ii +1000 yapın..
Burayı 1000 yaptıktan sonra göndere basın adminlikten çıkıp yedek üyeliğiniz varsa onunla siteye giriş yapın adminin yani sizin mesaj atığınız bir konuya girip sağda çıkan +/- ye + ya basın..puanı vardikten sonra tekrar adminlik ile siteye giriş yapın yönetim panelinde +1000 yaptığınız yeri +1 yapın ve gönderinYani eski ayarlara tekrar geri dönüyoruz.....bu yöntemle kişi ye + veya - puanda verebilirsiniz veya puanlarını geride alabilirsiniz...Bunları yaparken sitede başka kulanıcı olmasın yoksa oda birine +1000 puan verebilir...HAYIRLI OLSUN.
Teşekkürler İros yardımcı olmuştu ben çözmüştüm sizde güzel anlatımınızla üzerinden geçtiniz.
Sorununuz cözüldükten sonra konu ikonunu olarak degistirin..
=>Çözümlenmiş Konular
=>Çözümlenmiş Konular
momenthe- Yetkinemektar
-
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Yönetim paneliyle ilgili sorunlar :: [Çözümlenmiş] Yönetim paneliyle ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası