Giriş yap
En son konular
Similar topics
bunu yapabilirmisiniz bilmiyorum ama bi bakın!
5 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
bunu yapabilirmisiniz bilmiyorum ama bi bakın!
merhaba arkadaşlar
benim isteğim şöyle birşey olurmu olursa bana kodunu verirmisiniz
işte isteğim sitemde mesela pc oyunlar kategorisi eğitim kategorisi vs. falan var ve ben bunları yani her kategoriyi ayırmak istiyorum kare veya dikdörtgen şeklinde (bu kategorideki konuların uzunlupğuna göre değişebilir) ve her kategorinin üstünde sol tarafta küçük bir çocuk ellerinde pano ver ve içinde pc oyunlar yazıyo işte isteğim bu
biraz kafanızda canlandı diimi ?
benim isteğim şöyle birşey olurmu olursa bana kodunu verirmisiniz
işte isteğim sitemde mesela pc oyunlar kategorisi eğitim kategorisi vs. falan var ve ben bunları yani her kategoriyi ayırmak istiyorum kare veya dikdörtgen şeklinde (bu kategorideki konuların uzunlupğuna göre değişebilir) ve her kategorinin üstünde sol tarafta küçük bir çocuk ellerinde pano ver ve içinde pc oyunlar yazıyo işte isteğim bu
biraz kafanızda canlandı diimi ?
En son admin! tarafından Perş. 7 Ocak 2010 - 15:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
admin!- ****
Geri: bunu yapabilirmisiniz bilmiyorum ama bi bakın!
=} Yönetim Paneli
=} Afiş Asmak
=} Strüktür ve hiyeraşi
=} Indekteki kategorileri ayırın
'Dolu' olanını seçiniz
=} Afiş Asmak
=} Strüktür ve hiyeraşi
=} Indekteki kategorileri ayırın
'Dolu' olanını seçiniz
Konudaki koddan yararlanabilirsin..resim yerine oyun yaparsın..https://destek.yetkin-forum.com/soru-cevap-f9/resim-bolumu-oluturmak-t14770.htm
dediğim şey ne yazıkki bu değil
admin!- ****
benim istediğim şey kategorileri kare kare şeklinde ayırmak ama tam ayırmak yani mesela bir karenin içine bir kategori şeklinde
ve bu kareler her kategoriye tek kare şeklinde diyorum
ve bu kareler her kategoriye tek kare şeklinde diyorum
admin!- ****
benim istediğim kesinlikle bu değil ama yakında sizza temsili olarak resim göstereceğim o zaman anlarsınız ok
admin!- ****
arkadaşlar ne demek istediği size şimdi anlatacağım sırasıyla dediklerim yapın anlarsınız ok
şimdi bu sayfayı kapatmadan googye yetkin foruma girin anasayfa diyin
anasayfa karşınıza çıktığı zaman siz ve yetkin forum ve yardımlaşma ve destek kategorilerini gördünüz diimi işte bende kategorilerimi öyle ayırmak istiyorum bide kategori adı orda yazmasında bir çocuk elinde panoyla mesela siz ve yetkin forum yazsın anladınız diimi ?
şimdi bu sayfayı kapatmadan googye yetkin foruma girin anasayfa diyin
anasayfa karşınıza çıktığı zaman siz ve yetkin forum ve yardımlaşma ve destek kategorilerini gördünüz diimi işte bende kategorilerimi öyle ayırmak istiyorum bide kategori adı orda yazmasında bir çocuk elinde panoyla mesela siz ve yetkin forum yazsın anladınız diimi ?
admin!- ****
resme gerek yok herşeyi ayrıbtısıyla anlattım zaten yukarda
admin!- ****
1.Sorun = https://destek.yetkin-forum.com/soru-cevap-f9/yetkin-forum-4-lu-menu-t11658.htm Burası Yardımcı olacaktır.
2.Sorun = Yönetim Paneli >> Genel Yönetim >> Forum >> Katagoriler Ve Forumlar İsteğiniz Katorinin yanındaki İşaretine Tıklayın Sonra Resimin adresi : Buraya Resmi Koyabilirsiniz bulamassanız yardımcı olurum..
2.Sorun = Yönetim Paneli >> Genel Yönetim >> Forum >> Katagoriler Ve Forumlar İsteğiniz Katorinin yanındaki İşaretine Tıklayın Sonra Resimin adresi : Buraya Resmi Koyabilirsiniz bulamassanız yardımcı olurum..
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası