Giriş yap
En son konular
Similar topics
phpbb2 versiyon kullanıcıları bu konuyu bir kere okuyun lütfen
4 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
phpbb2 versiyon kullanıcıları bu konuyu bir kere okuyun lütfen
başlık olarak bunu yazmak zorunda kaldım çünkü diğer açtığım konulara hiç cevap yazılmadı, kusura bakmayın
phpbb2 sürümlerde üyeleriniz rahatça kendi yazdıkları mesajları düzenleyip silebiliyorlar mı?
benim forumda sorun var sil ve düzenle butonları yerinde ama gözükmüyor. katagori ve forumlarda üyeler mesajları düzenleyebilsin olarak ayarlı
phpbb2 sürümlerde üyeleriniz rahatça kendi yazdıkları mesajları düzenleyip silebiliyorlar mı?
benim forumda sorun var sil ve düzenle butonları yerinde ama gözükmüyor. katagori ve forumlarda üyeler mesajları düzenleyebilsin olarak ayarlı
En son FoRuMKuRDu tarafından Cuma 15 Ocak 2010 - 0:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: phpbb2 versiyon kullanıcıları bu konuyu bir kere okuyun lütfen
=} Yönetim Paneli
=} Afiş Asmak
=} Resim Yönetimi
=} Tuşlar
Buradan butonlarınızın resimlerinin olup olmadığını bir kontrol edip ,
=} Yönetim Paneli,
=} Genel Yönetim
=} Kategoriler ve forumlar
=}
=} Gelişmiş Mod
Üyelerinize mesajlarının Silme , düzenleme yetkilerine izin verilip verilmediğini kontrol ediniz .
=} Afiş Asmak
=} Resim Yönetimi
=} Tuşlar
Buradan butonlarınızın resimlerinin olup olmadığını bir kontrol edip ,
=} Yönetim Paneli,
=} Genel Yönetim
=} Kategoriler ve forumlar
=}
=} Gelişmiş Mod
Üyelerinize mesajlarının Silme , düzenleme yetkilerine izin verilip verilmediğini kontrol ediniz .
iroş hepsine baktım hepsi yerli yerinde bende forumu ilk açtığımdan beri o sorun var
tam olarak demek istediğinizi anlayamadım bir caps ekleye bilirmisiniz ?
tahmin ettiğim tema ile ilgili bir sorun ola bileceği ama caps koyarasanız daha iyi olur
tahmin ettiğim tema ile ilgili bir sorun ola bileceği ama caps koyarasanız daha iyi olur
arkadaşım afiş asmak -resim yönetimi- gelişmiş -tuşlar konumunda bulunan ilgili resimlerin linki ya ölüdür ya da eger saglamsa tuş adresinin sonunda bulunan sakla kutucuğu işaretlidir ona bir dikkat et eger sakla kutucuğunda işaret varsa kaldır tuşlar görünür hale gelecektir
arkadaşlar dediğim gibi benden kaynaklanan veya koddan kaynaklanan herhangi bir sorun yok üyeler düzenle butonunu mesaj yazdıktan sonra görüyorlar zaten fakat yazdıkları mesajın arkasından mesaj yazılınca gözükmüyor
hayla yardım bekliyorum ve beklemeyede devam edeceğim
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası