Giriş yap
En son konular
Similar topics
Altkategorinin yeri
5 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Altkategorinin yeri
Anasayfada A forumunun altına B,C,D şeklinde 3 tane altforum yaptım...Tabi bu arada A forumunun altına normal konular açtım...A forumuna girince normal konular ve sabit konular üstte, alt kategoriler sayfanın en altında görünüyor...Ben altkategorilerin sayfanın en üstünde yer almasını istiyorum nasıl yapabilirim? Tema tipim: Invision
Geri: Altkategorinin yeri
soruna cevap veremicem ama
bune böle bilmece gibi soru sormuşsn
a forumu b forumu c forumu
bune böle bilmece gibi soru sormuşsn
a forumu b forumu c forumu
Daha sade yazayım o zaman: Bir forum altına 3 tane altforum açtım...O foruma girince açtığım alt forumlar sayfanın en altında görünüyor...Normalde en üstte yer alması lazım, nasıl düzeltebilirim...
Bir sorum daha var: Forumumun ana sayfasının en üstünde "en son konular"ı görmek istiyorum...Modüller/Forumun widget yönetiminden bunu aktif hale getirdim ama forumun sağında veya solunda yer alıyor...Ben üstte yer almasını istiyorum, bunu yapabilirmiyim...Kapıdan bahsetmiyorum, forumdan...
Bir sorum daha var: Forumumun ana sayfasının en üstünde "en son konular"ı görmek istiyorum...Modüller/Forumun widget yönetiminden bunu aktif hale getirdim ama forumun sağında veya solunda yer alıyor...Ben üstte yer almasını istiyorum, bunu yapabilirmiyim...Kapıdan bahsetmiyorum, forumdan...
Jerusalem demiş ki:Daha sade yazayım o zaman: Bir forum altına 3 tane altforum açtım...O foruma girince açtığım alt forumlar sayfanın en altında görünüyor...Normalde en üstte yer alması lazım, nasıl düzeltebilirim...
invision'da bunu yapamazsınız, versiyon değiştirmeniz gerekiyor.
İstediğiniz şekilde görünmesi için versiyon'un phpBB2 olması lazım.
Teşekkür ederim tüm invision forumları böyle mi acaba? Bir yolu yok mu bu alt kategorileri yukarıda göstermenin?
Merhaba,
Sorun çözüldükten sonra mesajınızı değil konu ikonunu şeklinde değiştiriniz.
Teşekkürler,
Kilit
Sorun çözüldükten sonra mesajınızı değil konu ikonunu şeklinde değiştiriniz.
Teşekkürler,
Kilit
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası