Giriş yap
En son konular
Similar topics
Google yönlendirme ile ilgili yardım.
3 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Google yönlendirme ile ilgili yardım.
Forumu açalı 6-7 ay olduktan sonra üç gün önce kişiselleştirilmiş domain aldım. Eski adresimde dizine gönderilen url sayısı 800 civarı, dizine eklenen url sayısı ise 700 civarı birşeydi. Domain aldıktan sonra forumla ilgili bütün yönlendirmeleri yetkinforum otomatik yaptı, rahat oldu o bakımdan ama sonra bir baktım google da dizine gönderilen url sayısı sıfırlanmış, sonra tekrar eklemeye başladı url leri, Şuanda gönderilen url sayısı 916 eklenen url sayısı 22 oldu.
Google aramalarında yeni url çıkıyor. hatta 300 küsür url görüntüleniyor. ancak google webmaster aracında hala eski adresim görünüyor. Bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlarımız yada yetkili arkadaşlarımıza soruyorum. Benim birşey yapmam gerekiyor mu, yoksa o adreste zamanla değişir mi? Süreç içerisinde bütün olanlara bakınca kendi kendine değişecek gibi bir izlenim edindim. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımız bilig verir mi? En iyisi beklemek mi?
Google aramalarında yeni url çıkıyor. hatta 300 küsür url görüntüleniyor. ancak google webmaster aracında hala eski adresim görünüyor. Bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlarımız yada yetkili arkadaşlarımıza soruyorum. Benim birşey yapmam gerekiyor mu, yoksa o adreste zamanla değişir mi? Süreç içerisinde bütün olanlara bakınca kendi kendine değişecek gibi bir izlenim edindim. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımız bilig verir mi? En iyisi beklemek mi?
En son ali_cakir tarafından C.tesi 30 Ocak 2010 - 23:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Google yönlendirme ile ilgili yardım.
BirKaç Gün Daha Beklemelisin Bu Arada BoşDurma Siteni Güncelle
Googlede Kendını Güncelleyecektir
Googlede Kendını Güncelleyecektir
Merhaba,
Google site doğrulamasını tekrar yaptınız mı? Yaptıysanız eski adresinizi silebilir yenisini ekleyebilirsiniz. Bu sayede eski linkleriniz google belleğinden silinerek aramalarda ve google webmaster aracında yeni adresiniz görüntülenir.
Google site doğrulamasını tekrar yaptınız mı? Yaptıysanız eski adresinizi silebilir yenisini ekleyebilirsiniz. Bu sayede eski linkleriniz google belleğinden silinerek aramalarda ve google webmaster aracında yeni adresiniz görüntülenir.
yeni adresle ilgili hiçbirşey yapmadım, kendi kendine birşeyler yaptıj, ben beklemedeyim izliyorum sadece,
Aklıma yeni adresi ekleyeyim ve doğrulayayım geldi ama doğru olur mu bilmiyorum.
Aklıma yeni adresi ekleyeyim ve doğrulayayım geldi ama doğru olur mu bilmiyorum.
Ekleyip doğrularsanız arama sonuçlarından daha fazla verim alırsınız.
evet ekleyip doğruladım, ne olursa olsun dedim, gönderilen ve eklenen url bakımından tıpkısının aynısı, ama yine de eklemek ve sonuçları yeni alan adı ile görmek daha güzel cevaplarınız için teşekkürler
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası