Giriş yap
En son konular
Similar topics
Foruma video ekleme
5 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Foruma video ekleme
Mesaj editörünü kullanarak açtığımız konuya nasıl video ekleyebiriz.
Lütfen yardım edin.
Lütfen yardım edin.
En son !HaYaLeT! tarafından C.tesi 6 Şub. 2010 - 13:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Foruma video ekleme
Hayır siteden online olarak izleme. Videoyu direk sitemde oynatmak istiyorum. Bunu nasıl yapabirim.
Öncelikle yönetim paneli - Genel yönetim - Mesajlar ve e-postalar bölümünden Configurasyon - Mesajlarda HTML kodlarına izin ver : Evet
Sonra istediğin videonun "embed" kodunu kopyala mesaja yapıştır
Profil - Seçenekler - Mesajlarda her zaman HTML kodunu kullan yerini evet yapmayı unutma
Sonra istediğin videonun "embed" kodunu kopyala mesaja yapıştır
Profil - Seçenekler - Mesajlarda her zaman HTML kodunu kullan yerini evet yapmayı unutma
Merhaba,
Herhangi bir video izleme sitesine girip izleyeceğiniz videoyu seçip açtıktan sonra videonun altında veya sağ kısmında bir kod bulunur. Başlığı "embed kod" veya benzer şekildedir.
Yönetim paneli - Genel yönetim - Mesajlar ve e-postalara girip Configurasyon - Mesajlarda HTML kodlarına izin ver : Evet yapın.
Foruma dönün ve Profil - Seçenekler - Mesajlarda her zaman HTML kodunu kullan : Evet yapıp gönderin.
Sonra video sayfasındaki embed kodunu alıp açtığınız konuya yapıştırın.
Herhangi bir video izleme sitesine girip izleyeceğiniz videoyu seçip açtıktan sonra videonun altında veya sağ kısmında bir kod bulunur. Başlığı "embed kod" veya benzer şekildedir.
Yönetim paneli - Genel yönetim - Mesajlar ve e-postalara girip Configurasyon - Mesajlarda HTML kodlarına izin ver : Evet yapın.
Foruma dönün ve Profil - Seçenekler - Mesajlarda her zaman HTML kodunu kullan : Evet yapıp gönderin.
Sonra video sayfasındaki embed kodunu alıp açtığınız konuya yapıştırın.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası