Giriş yap
En son konular
Similar topics
Yetkinforumdan şikayetçiyim
+4
JσJυ
Joshua
Nossie
Excuse me
8 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Yetkinforumdan şikayetçiyim
Birisi artık kim bilmiyorum ama yetkinforumun sahipleridir muhtemelen ama yönetim panelime girip bütün css kodlarımı silmiş şimdi ben ne yapıcam bana biri yardım etsin o kadar ayarlamak için ugraşıyorum o kodları yapmak için ugraştım bir şerefsiz diyicemartık bütün emegimi iki dk silsin bu nedir allahınızı severseniz biri girip forumuma baksın ne halde yaaa ben ne kadar ugraşıyorum onlar hiç acımadan silsin sbep ney peki ulan varya yardım edin eger kim sildiyse çabuk geri getirsin css mi burdan yetkililere sesleniyorum
Not: Tek yetkili admin benim artık sziz düşünün ne oldugunu
Eger böyle yönetim panelimize girip istedikleri gibni at koşturucaksanız ben burda yokum artık hakksızlıgın bu kadarınada katlananmam
Not: Tek yetkili admin benim artık sziz düşünün ne oldugunu
Eger böyle yönetim panelimize girip istedikleri gibni at koşturucaksanız ben burda yokum artık hakksızlıgın bu kadarınada katlananmam
Geri: Yetkinforumdan şikayetçiyim
Nossie demiş ki:ilk defa senden duydun.
Tek bende degil bundan eminim ama daha da vardır böyle magdur arkadaşlar umarım bu konu altında birlikte çıkarlar ben öncülük ediyorum..
Böyle birşey va mı yok mu araştırılsın ozaman ama bunu yapanların ortaya çıkmasını istiyorum haksızlıgın bu kadarına da yeter artık.....
Bilişim suçları dairesine şikayet edicem anladık ücretsiz ama bu yetkiyi de vermediler ne hakla karışırlar benim css kodlarıma söylermisiniz hangi sıfatla
Gerçek teamam aşagıdaki verdigim linkteki gibi idi ve bütün css lerimi silinip bu hala geldi bunun için hemen bir açıklama bekliyorum yetkililerden
http://tr.hitskin.com/tema-ara/forum-vbulletin-149244.htm
Hemen bakalım sorun neymiş yeter artık türk servisi diye bizi ezmlerine izin vermem bunların yaptıgına ırkçılık denir
Burda kimseyi galyana getirmek istemiyorum ama haklarımıda ararım.......
http://tr.hitskin.com/tema-ara/forum-vbulletin-149244.htm
Hemen bakalım sorun neymiş yeter artık türk servisi diye bizi ezmlerine izin vermem bunların yaptıgına ırkçılık denir
Burda kimseyi galyana getirmek istemiyorum ama haklarımıda ararım.......
yetkınforum a baglı bir sürü site var
sımdıye kadar kımseden bole bir şikayet geLmedi
yöneticlerden deıl sizden kaynaklandıgını dusunuyorum
CeLine demiş ki:yetkınforum a baglı bir sürü site var
Bak kardeşim ben okuldayım nasıl yapabilirim sabah baktıgımda hiç bişi yoktu ve başka kimsede yönetici şifremi bilmiyor haftalık yönetici şifremi degiştiriyorum....
JσJυ demiş ki:Aletlerden Yapabilirsin Sanırım
Geri almayı denedim ama zaten 5 gün filan oluyor açalı yedek alınmamış......
afiş asmak
temaların yönetimi
temayı restore et kısmından tarih seçebiliyormusun
temaların yönetimi
JσJυ demiş ki:O Zaman geçmiş Olsun Kardeşim
Sağol ama bunun peşini bırakmıyacam
FoRuMKuRDu demiş ki:afiş asmak
temaların yönetimi
Olmuyor her türlü yöntemi denedim....
Kardeşim Hemen Bilmeden Suçlama Belki Birisi Şifreni Gördü..Yetkililerin Böyle Birşey Yapacagını Sanmıyorm..
Merhaba,
Önce mantıkla düsünün. Yetkinforum.com sosyetesinin üst yetkilileri sizin CSS'lerinizi ne yapsın ?
Üst yetkililerle daha düzgün konusun. Yetkinforum.com & Forumactif.com size ücretsiz forum keyfi yasatıyor. Eğer, hizmet'den memlun değilseniz, gidebilirsiniz. Üst yetkililerle daha düzgün konusun, haddinizi asmayın !
Kime serefsiz ? Tekrar söylüyorum, haddinizi asmayın. Destek forumunda bu tür saygısızlıklarınızdan bıktık zaten. Sınırı fazla astınız.
Kimse, sizin forumunuzun CSS'sine kalmadı. Hem, neden forumunuzu bozalım ? Yetkinforum.com yetkilileri CSS silmek icin neden vakit harcasın ?
..
# Sorun Yetkinforum.com'da değil, sizde.
# Simdi bir ©Yetkinforum.com kullanıcısı olarak bu sorunu "düzgün ve saygılı" bir sekilde yetkililere iletmeniz gerekirdi. Fakat, siz "iyi yolu değil", "saygısız ve hakaret" dolu yolu sectiniz.
Forumunuzun CSS'sini kurtarmak icin bir yetkiliye özel mesaj yollamalısınız.
Önce mantıkla düsünün. Yetkinforum.com sosyetesinin üst yetkilileri sizin CSS'lerinizi ne yapsın ?
Üst yetkililerle daha düzgün konusun. Yetkinforum.com & Forumactif.com size ücretsiz forum keyfi yasatıyor. Eğer, hizmet'den memlun değilseniz, gidebilirsiniz. Üst yetkililerle daha düzgün konusun, haddinizi asmayın !
bir şerefsiz diyicemartık bütün emegimi iki dk silsin
Kime serefsiz ? Tekrar söylüyorum, haddinizi asmayın. Destek forumunda bu tür saygısızlıklarınızdan bıktık zaten. Sınırı fazla astınız.
Kimse, sizin forumunuzun CSS'sine kalmadı. Hem, neden forumunuzu bozalım ? Yetkinforum.com yetkilileri CSS silmek icin neden vakit harcasın ?
..
Yetkinforum.com ve dillerine baglı binlerce site var .... cok fazla. Ve, simdiye kadar bu kadar sacma bir sikayetle karsımıza gelen olmadı.CeLine demiş ki:yetkınforum a baglı bir sürü site var
# Simdi bir ©Yetkinforum.com kullanıcısı olarak bu sorunu "düzgün ve saygılı" bir sekilde yetkililere iletmeniz gerekirdi. Fakat, siz "iyi yolu değil", "saygısız ve hakaret" dolu yolu sectiniz.
KaF-KeF demiş ki:Kardeşim Hemen Bilmeden Suçlama Belki Birisi Şifreni Gördü..Yetkililerin Böyle Birşey Yapacagını Sanmıyorm..
Arkadaşlar size ne diyorum haftalık şifermi degiştiriyorum diyorum...
Atiim demiş ki:Merhaba,
Üst yetkililerle daha düzgün konusun. Yetkinforum.com & Forumactif.com size ücretsiz forum keyfi yasatıyor. Eğer, hizmet'den memlun değilseniz, gidebilirsiniz. Üst yetkililerle daha düzgün konusun, haddinizi asmayın !bir şerefsiz diyicemartık bütün emegimi iki dk silsin
..Yetkinforum.com ve dillerine baglı binlerce site var .... cok fazla. Ve, simdiye kadar bu kadar sacma bir sikayetle karsımıza gelen olmadı.CeLine demiş ki:yetkınforum a baglı bir sürü site var
Sen yetkilimisin benim konuma ne yazıyorsun sen bu forumun yalakasısın bunu herkes biliyor sana grafikerlik verilmiş ama grafiker oldugunu hiç görmedim senin gibi biri ile muhatap olmama çünkü senin seviyene inipte muhatabım olamazsın...
Siz benden iyimi biliceksiniz onlar sildi işte yoksa durup duruken kimse css me dokunamazdı .....
Bu araştırılması ve sorulmasını istiyorum yetkinforum sildi okadar...
Saçmamı sizce saçma hee daha önce böyle birşey başına gelen muutlaka vardır.....
Durun kanıtlayacam ama size bunu bekleyin paradiz yazsın görüceksiniz...
Üst yetkililerle daha düzgün konusun. Yetkinforum.com & Forumactif.com size ücretsiz forum keyfi yasatıyor.
Bende onu diyorum neden css sildiler ozaman
Kimse, sizin forumunuzun CSS'sine kalmadı. Hem, neden forumunuzu
bozalım ? Yetkinforum.com yetkilileri CSS silmek icin neden vakit
harcasın ?
Bende onu merak ediyorum kim ve neden silebilir......
Ücretsiz forum veriyorlar diyebenim yönetim panelime karışıcak degiller yaaa paradiz bu konuyu araştırmasını istiyorum...
Bunun kaynagının bulunmasını istiyorum...
Bunun kaynagının bulunmasını istiyorum...
Peki hadi diyelim css ben sildim ama silmedim bunun peşini halan araştırıyorum peki bu ne oluyor zaten forumda hiç bişi yok üstüne üstünlük kapatmaya dayalı bir uyarı verilmiş yasa dışı bişi mi var sizce benim forumda siz çok bilmiş
Forumda hiç bişi yok... Kendiniz bakın ozaman
buna ne cavp vericeksiniz çok merak ediyorumAtiim
Forumda hiç bişi yok... Kendiniz bakın ozaman
Yönetim panelime girip sürekli birşeyleri degiştiriyorlar birde utanmadan kafalarına göre ceza veriyor bunlara ne diyeceksiniz forumda kurallara aykırı ne gösterebiliceksiniz bana merak ediyorum....
Merhaba,
CSS eklemeden önce, Yetkinforum'un hizmet kosullarini okuyunuz. Herkes biliyorki, alt linkleri cikartan tüm forumlar cezalanacaktir. Alt linkleri cikartmak için css kodu eklediniz... üst yetkilide, ceza olarak, tüm css'inizi cikarti. Bu gayet normal bir sey.
=> Yetkinforum'un hizmet kosullari.
Kilit.
CSS eklemeden önce, Yetkinforum'un hizmet kosullarini okuyunuz. Herkes biliyorki, alt linkleri cikartan tüm forumlar cezalanacaktir. Alt linkleri cikartmak için css kodu eklediniz... üst yetkilide, ceza olarak, tüm css'inizi cikarti. Bu gayet normal bir sey.
Yetkinforum.com bedava bir sitedir.Size kaliteli bir servis sunmak için elimizden geleni yapıyoruz.Sayfanızın altındaki copyright ve yazan haberleri çıkartmayın, çünkü sizin Yetkinforum.com ailesine ait olduğunuzu belirtiyor. Bu linkleri değiştiren veya silen her forumcu,karşı gelen gibi sayılıcak.
Ve, desteklenen linkleri çıkartmanız yasaktır,yönetim puanları gibi.Size tamamen bedava bir servis sunuyoruz ve bunu iyileştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu sebepler için tüm koşullara saygı gösterin.
=> Yetkinforum'un hizmet kosullari.
Kilit.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası