Giriş yap
En son konular
Similar topics
3 Soru.
3 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
3 Soru.
1) Arkadaşlar Forum başlıklarını nasıl renkli yapabilirim? Şu aşağıdaki gibi.
2) Bir kaç üye arkadaşımı moderatör yaptım. Moderatörlerin profildeki adminlerin değiştirmesi gereken bilgileri değiştirmesini engellemem için ne yapabilirim?
3) Mesaj panelindeki yazı renklerini ve yazı tiplerini kod falan yazmadan çoğaltmanın bir yolu var mı?
Sorularımı cevaplarsanız size çok minnettar olacağım.
2) Bir kaç üye arkadaşımı moderatör yaptım. Moderatörlerin profildeki adminlerin değiştirmesi gereken bilgileri değiştirmesini engellemem için ne yapabilirim?
3) Mesaj panelindeki yazı renklerini ve yazı tiplerini kod falan yazmadan çoğaltmanın bir yolu var mı?
Sorularımı cevaplarsanız size çok minnettar olacağım.
Geri: 3 Soru.
1 = ) Katagori Ve Forum'ları Renklendirmek İçin Bu Kodu Kullanın
2 = ) Zaten Değiştiremez .
3 = ) Bilmiyorum
- Kod:
<font color=red>Kategori İsmi</font>
2 = ) Zaten Değiştiremez .
3 = ) Bilmiyorum
1=) Teşekkür ederim
2=) sitem bir rpg sitesi. Ve değiştirildiğini söylüyordu bir üyem. Baktım bende evet değiştiriliyormuş :S
2=) sitem bir rpg sitesi. Ve değiştirildiğini söylüyordu bir üyem. Baktım bende evet değiştiriliyormuş :S
Merhaba,
1- Cevaplanmış. Olmazsa aşağıdaki konuyu inceleyin.
( İŞİNİZE YARAYACAK ÇALIŞMALAR )
2- Profillerdeki bilgileri değiştirme yetkisini yalnızca admine vermek isterseniz;
Yönetim Paneli - Kullanıcı Yönetimi & Gruplar - Kullanıcı Yönetimi - Profillere girin.
Yetki değişimi yapacağınızın bilginin yanındaki tuşuna tıklayın.
Kim içermek değerini değiştirebilir? : Boş bırakın.
Boş bırakırsanız üye veya moderatör bu bilgide işlem yapamaz. Yalnızca Admin işlem yapabilir.
3- Aşağıdaki konuya bakarsanız daha kullanışlı bir mesaj paneli oluşturabilirsiniz.
- Vb Editörü - Kod olmadan
1- Cevaplanmış. Olmazsa aşağıdaki konuyu inceleyin.
( İŞİNİZE YARAYACAK ÇALIŞMALAR )
2- Profillerdeki bilgileri değiştirme yetkisini yalnızca admine vermek isterseniz;
Yönetim Paneli - Kullanıcı Yönetimi & Gruplar - Kullanıcı Yönetimi - Profillere girin.
Yetki değişimi yapacağınızın bilginin yanındaki tuşuna tıklayın.
Kim içermek değerini değiştirebilir? : Boş bırakın.
Boş bırakırsanız üye veya moderatör bu bilgide işlem yapamaz. Yalnızca Admin işlem yapabilir.
3- Aşağıdaki konuya bakarsanız daha kullanışlı bir mesaj paneli oluşturabilirsiniz.
- Vb Editörü - Kod olmadan
denedim ve işe yaradı çok teşekkür ederim. Yalnız mesaj kutusu sadece internet explorer de oluyor. Google Chrome da olmuyor
Tarayıcılarda sorun olabiliyor. Geçmişi temizledikten sonra kontrol edin. Olmazsa desteklenen tarayıcıların kullanılması için üyeleri bilgilendirmeniz gerekebilir.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası