Giriş yap
En son konular
Similar topics
Mesajlarım çok geç gidiyor...
2 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Mesajlarım çok geç gidiyor...
Arkadaşlar hatta msjlarım 2-3 gün gitmiyor...ne yapabilirim...çok geç gidiyor..hemen gitmiyor yardım ederseniz?
En son Triple HHH tarafından Salı 16 Mart 2010 - 17:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Mesajlarım çok geç gidiyor...
Merhaba,
Kalın - renkli - italik vs yazı yazmak yasaktır. Lütfen kuralları oyun ve mesajınızı düzenleyin.
Mesaj gönderildikten sonra üyeye ulaşır ancak üye bunu hemen farketmeyebilir. Bu nedenle farkettiği zaman mesaja bakar ve sizde ulaştığını anlarsınız.
Kalın - renkli - italik vs yazı yazmak yasaktır. Lütfen kuralları oyun ve mesajınızı düzenleyin.
Mesaj gönderildikten sonra üyeye ulaşır ancak üye bunu hemen farketmeyebilir. Bu nedenle farkettiği zaman mesaja bakar ve sizde ulaştığını anlarsınız.
mesela öm den msj atıyorum daha gönderilenler kutusunda kalıyor.ve arkadaşımda bana msj yazmıyor.okulda gördüğüm zaman neden msj yazmadın diyince bana msj gelmedi diyor.onun için
Mesaj gönderiliyor. Ancak arkadaşlarınız bunu farketmiyor anladığım kadarıyla. Çünkü mesajın gönderilmemesi söz konusu değil.
mesela şöyemi;ben msj gönderdim ama eğer karşımda ki msj ı görmemişse gönderilenler kutusundamı kalıyor...eğer gördüse ise gönderilenler kutusu değilde ulaşanlar kutusuna gidiyor demi...
Sorun çözüldükten sonra konu ikonunu şeklinde değiştiriniz.
Teşekkürler,
Kilit
Teşekkürler,
Kilit
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası