Giriş yap
En son konular
Similar topics
Kategoriler'in Altına İstatistik Kodu
4 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Script (kod) problem bölümü :: [Çözümlenmiş] Script (kod) problem soruları
1 sayfadaki 1 sayfası
Kategoriler'in Altına İstatistik Kodu
Böyle bir kodu yetkinforum'da uzun süre'dir bekliyorum. Böyle bir kod hala yok sanırım. Yani var ama, modeleri olmayanlar için yok. Kodlayabilecek kimse yok mu?
Bir site'den örnek:
Bir site'den örnek:
En son İnformess tarafından Salı 30 Mart 2010 - 12:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Kategoriler'in Altına İstatistik Kodu
Hayır. Kodlar ile her türlü sorun çözülür. Elbet modelersiz yapılır bunlar...K!LL3RAL!07 demiş ki:Modelersiz Yapmanız İmkansız Zaten Kusura Bakmayın...
Maalesef haklı. Modelersiz bu tür şeyleri yapmanız imkansızdır.İnformess demiş ki:Hayır. Kodlar ile her türlü sorun çözülür. Elbet modelersiz yapılır bunlar...K!LL3RAL!07 demiş ki:Modelersiz Yapmanız İmkansız Zaten Kusura Bakmayın...
momenthe- Yetkinemektar
-
İmkansız diye bir şey yok'tur. Ben uğraşıcam bu kodlar ile çözebilirim belki...MemHT demiş ki:Maalesef haklı. Modelersiz bu tür şeyleri yapmanız imkansızdır.İnformess demiş ki:Hayır. Kodlar ile her türlü sorun çözülür. Elbet modelersiz yapılır bunlar...K!LL3RAL!07 demiş ki:Modelersiz Yapmanız İmkansız Zaten Kusura Bakmayın...
İnformess demiş ki:İmkansız diye bir şey yok'tur. Ben uğraşıcam bu kodlar ile çözebilirim belki...MemHT demiş ki:Maalesef haklı. Modelersiz bu tür şeyleri yapmanız imkansızdır.İnformess demiş ki:Hayır. Kodlar ile her türlü sorun çözülür. Elbet modelersiz yapılır bunlar...K!LL3RAL!07 demiş ki:Modelersiz Yapmanız İmkansız Zaten Kusura Bakmayın...
Peki Uğraşın Siz Bilirsiniz
arkadaşlar böle birşey olabilir modelersiz ama konuları hergün kendin güncellemek şartıyla
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Script (kod) problem bölümü :: [Çözümlenmiş] Script (kod) problem soruları
1 sayfadaki 1 sayfası