Giriş yap
En son konular
Similar topics
Yetkililere Cok Önemli Bir Soru
4 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Yetkililere Cok Önemli Bir Soru
sLm destek yetkınforum kullanıcıları sızlere bır sorum olucak yetkınden herhanqı bı temayı sıteme koysam ve o temanın asıl sahıbı koymamı ıstemesı yanı sıtesınde coptyrıng yazısı olmadı halde hem yetkınde paylasmıs hemde koymamı ıstemıo sızce boyle bırsey yasakmı yanı herhangı bır ceza alırmıyım tema sahıbı yetkınde paylastıqı ıcın ozqur tema oldugunu sandım her kullanıcı gıbı temayı sıteme uyguladım 5 saat boyunca edıtledım temayı sıtemde bazı deqısıklıkler yaptım smdı ıse kaldırmamı beklıyor sızce ne yapmalıyım yanı tema sahıbı ısrarla kaldırmamı beklıyor ve sıten sılınıcek dıyor bana Elımde zaten kanıt var yetkıntemasının demo lınkı var elımde smdıye kadar 1 hafta gecmıs paylasım uzerınden ve cogu sıtede saten goruyorum bu temayı bırtek ben kullanmadım buyrun asagıdakı lınkde tema lınkı vardır bakın tema sahıbının ve kullanan kısılerın sıtelerını veremıyorum reklam olmasın dıe yorumlarınızı eksık etmeyn
http://tr.hitskin.com/tema-ara/xxxxxxxxx2-153209.htm
Geri: Yetkililere Cok Önemli Bir Soru
Merhaba,
Hitskinde paylaşılan temaların kişiye özel olma durumu yoktur. Üye temasının kullanılmasını istemiyorsa Hitskinde paylaşmamalı. Kullanmaya devam edebilirsiniz.
Hitskinde paylaşılan temaların kişiye özel olma durumu yoktur. Üye temasının kullanılmasını istemiyorsa Hitskinde paylaşmamalı. Kullanmaya devam edebilirsiniz.
Cok teşekkürler ancak hala ısrarla kaldırmamı beklıyor paradıze ozel mesaj atmıs ne dedı bılmıyorum ama kesın sonucta sılıncek dıyor sıten uyarıda qelmedı hala tedırqınım :S
By.Snopix demiş ki:sLm destek yetkınforum kullanıcıları sızlere bır sorum olucak yetkınden herhanqı bı temayı sıteme koysam ve o temanın asıl sahıbı koymamı ıstemesı yanı sıtesınde coptyrıng yazısı olmadı halde hem yetkınde paylasmıs hemde koymamı ıstemıo sızce boyle bırsey yasakmı yanı herhangı bır ceza alırmıyım tema sahıbı yetkınde paylastıqı ıcın ozqur tema oldugunu sandım her kullanıcı gıbı temayı sıteme uyguladım 5 saat boyunca edıtledım temayı sıtemde bazı deqısıklıkler yaptım smdı ıse kaldırmamı beklıyor sızce ne yapmalıyım yanı tema sahıbı ısrarla kaldırmamı beklıyor ve sıten sılınıcek dıyor bana Elımde zaten kanıt var yetkıntemasının demo lınkı var elımde smdıye kadar 1 hafta gecmıs paylasım uzerınden ve cogu sıtede saten goruyorum bu temayı bırtek ben kullanmadım buyrun asagıdakı lınkde tema lınkı vardır bakın tema sahıbının ve kullanan kısılerın sıtelerını veremıyorum reklam olmasın dıe yorumlarınızı eksık etmeyn
eqer özel isteseydi hitskine koymazdı.ceza almak ile bi durum yoq madem kimsenin kullanmasını istemiyor koymasaymş
By.Snopix demiş ki:Cok teşekkürler ancak hala ısrarla kaldırmamı beklıyor paradıze ozel mesaj atmıs ne dedı bılmıyorum ama kesın sonucta sılıncek dıyor sıten uyarıda qelmedı hala tedırqınım :S
Hitskinde paylaşıldıktan sonra bir hak iddia edilemez. Dikkate almayınız.
By BiLiNMeZ demiş ki:By.Snopix demiş ki:Cok teşekkürler ancak hala ısrarla kaldırmamı beklıyor paradıze ozel mesaj atmıs ne dedı bılmıyorum ama kesın sonucta sılıncek dıyor sıten uyarıda qelmedı hala tedırqınım :S
Hitskinde paylaşıldıktan sonra bir hak iddia edilemez. Dikkate almayınız.
yani madem kimse kullanmasın diyorsun koyma. saten şikayet etse bile dinlemez kmse sen rahat ol "by.snopix"
Smdide ben koymadım baskası koydu veya caldı dıyor asıl sahıbı benım dıyor yanı baskası koymus olsa bıle Sıtesınde Coptrıying Yazısı yok qenede sıte sılınırmı acaba ?
By BiLiNMeZ ve Liqa o tema bana ait. Fakat temamı birkaç forum çaldı. Bunu Paradiz'e ilettim. Cevap olarak "Bana o temanın size ait olduğunu kanıtlarsanız (psd dosyalarıyla) temanın paylaşımını durdurabiliriz ve kullanılmasını engelleyebiliriz " dedi.
Ben de bana ait olduğunu kanıtladım. Ben paylaşmadım, resimleri kopyalayan bir forum sahibi çaldı ve paylaştı. Bu forumdaki nicki GamerStNet.
Ayrıca temayı çalan forumlarda birçok içeriğin çalınması da söz konusu. Bu yüzden muhtemelen forumları silecekler.
Ben de bana ait olduğunu kanıtladım. Ben paylaşmadım, resimleri kopyalayan bir forum sahibi çaldı ve paylaştı. Bu forumdaki nicki GamerStNet.
Ayrıca temayı çalan forumlarda birçok içeriğin çalınması da söz konusu. Bu yüzden muhtemelen forumları silecekler.
By.Snopix demiş ki:Smdide ben koymadım baskası koydu veya caldı dıyor asıl sahıbı benım dıyor yanı baskası koymus olsa bıle Sıtesınde Coptrıying Yazısı yok qenede sıte sılınırmı acaba ?
şimdi dedigi gibi çalındı ilettiniz ama bu konuyu bilmeyenler var by.snopix de
hem bu konuyu bilmiyor hemde siz copyright yazısı olmadıgı için by.snopix'i şikayet etmek size bişi kazandırmaz
ama asıl hata sizde.
Görücez bakalımShine demiş ki:By BiLiNMeZ ve Liqa o tema bana ait. Fakat temamı birkaç forum çaldı. Bunu Paradiz'e ilettim. Cevap olarak "Bana o temanın size ait olduğunu kanıtlarsanız (psd dosyalarıyla) temanın paylaşımını durdurabiliriz ve kullanılmasını engelleyebiliriz " dedi.
Paradiz'in yazdığını resim olarak atayım bi sn.
Paradiz mi üstün By BiLiNMeZ mi?
Ayrıca Yetkinforum altyapılı temaların copyright'ı Yetkinforum'dadır.
Kimse alamaz
Messenger uzerınden bana boyle dıyor Ne yapmalıyım acaba eqer konu aqırlıkla ne derse onu yapıcam mecbur baska care yok cunki :S forumun temasını calan olsa bıle bu ben deqıLım calanın forumu sılınmıyceqı halde benımkısı sılıncekmıs kullandıqım ıcın anlam vermısde deqıLım :S
Shine Size ait olduğu kanıtlanırsa Hitskinden temanın silinmesi gerekir. Tema silindikten sonra da kullanan forumların sahiplerine durumu özetleyen bir bilgi verilir ve sonrasında temanın değiştirilmesi istenir. Buna rağmen tema değiştirilmezse forum hakkında işlem başlatılır.
Paradiz'e iletiyorum. Sonuçlandığında 2 tarafa da bilgi verilecektir.
Konu yoruma kapalıdır.
Paradiz'e iletiyorum. Sonuçlandığında 2 tarafa da bilgi verilecektir.
Konu yoruma kapalıdır.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası