Giriş yap
En son konular
Similar topics
Bir türlü olmadı lütfen yardım
5 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Bir türlü olmadı lütfen yardım
Ya arkadaşlar ben siteye en son cevaplanan konuları eklemek istiyorum sitede anlatılmış. Afış asmak=>Modeller=>Kapı falan filan anlatılmış. İyi güzel tamam ama ben kapıya tıklayınca şu yazı çıkıyor bugünden beri deli etti.
sürekli bu yazı çıktı. çıkan yazıya tıklıyorum fakat sonuç yok. lütfen yardım edin delirecem artık.
(konu çözüldü)
sürekli bu yazı çıktı. çıkan yazıya tıklıyorum fakat sonuç yok. lütfen yardım edin delirecem artık.
(konu çözüldü)
En son anegoo tarafından Ptsi 19 Nis. 2010 - 0:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Konu çözüldü)
Geri: Bir türlü olmadı lütfen yardım
Birincisi Modelleriniz Acıkmı Eger Phhbb2 Versiyon Temadan Insıvıon Veya Punbb Vs Versiyon Temaya Gectiyseniz Bu Yaz Cıkar
arkadaşım eskiden yetkinforumda MODELER açıktı herkeste ancak simdi MODELERİ açtırmak kredi ile oluyor onada Para ödüyorsun .. senınde modelerin kapalı .. ama hala bazı forumların modeleri açık önceden kalanlar yada alanlar war onlara diyorlar modeler die ..
Merhaba,
Eskiden kalan forumlar gıyaban değerlere geri çevirmemiş olabilirler sitelerini. Fakat artık modeler ücretlidir ve açtırmak için kredi gerekmektedir.
İyi Günler.
Eskiden kalan forumlar gıyaban değerlere geri çevirmemiş olabilirler sitelerini. Fakat artık modeler ücretlidir ve açtırmak için kredi gerekmektedir.
İyi Günler.
Bence Siz Temanızı Phhb2 Temaya Cevirirseniz Bu Sorun Düzelecektir
1-)Modeller artik ücretlidir
2-)Kredi Nedir, Kredi Nasıl alınır ? Öncelikle 1. maddedeki sayfayı okuyun. 2. sayfada da krediyi nasıl alacağınız anlatılmıştır.
2-)Kredi Nedir, Kredi Nasıl alınır ? Öncelikle 1. maddedeki sayfayı okuyun. 2. sayfada da krediyi nasıl alacağınız anlatılmıştır.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası