Giriş yap
En son konular
Similar topics
arkadaşlar bir isteğim war resme bakarmısınız..
5 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
arkadaşlar bir isteğim war resme bakarmısınız..
şimdi ben bu resimdeki gibi üye girince bu şekil görünmesini istiyorum bunu modelersiz nasıl yapabilirim...
şimdiden tşkler...
şimdiden tşkler...
En son sensiz-olmuyor tarafından Paz 25 Nis. 2010 - 0:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: arkadaşlar bir isteğim war resme bakarmısınız..
yetkiili ve modlar nerdeler bi baksanız olmazmı ...illa pm mi atmamız lazım....
YetkinForum sitesimi o ? ben pek benzetemedimde.
yardım yapın yha çoook qüzel bişe qüzel omaza öle dandik şeyler için konu açmam bennn.......
Arkadaşım gösterdiğin resimdeki forum scripti SMF'ye benziyor Modelerin açıksa kod yazacak biri çıkar ama modelerin yoksa fazla ümitlenme.
life17 demiş ki:YetkinForum sitesimi o ? ben pek benzetemedimde.
hayır değil ama php uzantılı bizim kullandığımız kodlar ile aynısını yapmışlarr bence yapılabilrir....resime aldanmayın sadece bu üye karşılam profili olcak ve anasayfada görüncekk yani kodd işi
life17 demiş ki:Arkadaşım gösterdiğin resimdeki forum scripti SMF'ye benziyor Modelerin açıksa kod yazacak biri çıkar ama modelerin yoksa fazla ümitlenme.
modeller acık değil ama inan bunu yapabilenler wardır die umut ediyorum yoksa adamlardan istiycem kodlarıı ama werirlermi onu bilmiyorum ............
Merhaba,
Görünümdeki sitenin Yetkinforum olmadığı kesin.
Modeleriniz açık ise kolayca yapabilirsiniz. Fakat açık değil ise anasayfa mesajına koyarsınız ki o zaman da herkese görünür.
Modeleriniz açık ise kolayca yapabilirsiniz. Fakat açık değil ise anasayfa mesajına koyarsınız ki o zaman da herkese görünür.
evet görünümdeki site:
SMF [Simple Machine Forum] belki google'den bu şekilde araştırıp bir sonuca varabilirsiniz.Ancak aynısı olmaz
SMF [Simple Machine Forum] belki google'den bu şekilde araştırıp bir sonuca varabilirsiniz.Ancak aynısı olmaz
K!LL3RAL!07 demiş ki:Merhaba,
ben zaten anasayfa msjına koymak istiyorum kodu üye siteye girince profil resmi vede online süresini göstercek......kodun war olduğunu çoook iyi biliyorum bi zahmet biri kod wersinn ............
arkadaşlar resmin bulunduğu site smf olduğunu biliyorum ...hiç bu forumda buna benzeyen üye karşılama kodu yokmudur yapamazsanız onuda kullanıyım....
bişeyler öğrendim java ile ilgili belki yardım edebilirim ama resim gitmiş ..
ata350 demiş ki:bişeyler öğrendim java ile ilgili belki yardım edebilirim ama resim gitmiş ..
nasıl resim gitmiş derken yani sorun yok resimde ve ayrıca smf doğru bildiniz yapabilecek insan aranıyor...
kardes bence olmazda olsa bile modellerin kesinlikle acik olmasi lazim acik deil herhalde:D
doqukan5454 demiş ki:kardes bence olmazda olsa bile modellerin kesinlikle acik olmasi lazim acik deil herhalde:D
modeller acık değil arkadaşım ben resimdeki site sahibinden css lerini istiycem werirse olur ve de forumda paylaşırım sende kullanırsın ...bu arada olmaz diee bir şey yoktur ...kesinlikle bir yolu wardır çünkü her gecen gün modelesiz kodlar yayınlanıyor buda demek oluyor ki yönetici izin werirse modellere gerek kalmazz....
Merhaba,
Modeleriniz açık olmadığı için forumda çok iyi durmaz bunu öncelikle söyleyeyim.
Not:Bu kod "sensiz-olmuyor" adlı üyenin resimdeki sitenin yöneticisinden izin alındığı için tarafımca kodlanmıştır.
Tabiki kod içinde düzenlenmesi gereken yerler var;
Kolay gelsin.
Modeleriniz açık olmadığı için forumda çok iyi durmaz bunu öncelikle söyleyeyim.
Not:Bu kod "sensiz-olmuyor" adlı üyenin resimdeki sitenin yöneticisinden izin alındığı için tarafımca kodlanmıştır.
Tabiki kod içinde düzenlenmesi gereken yerler var;
- Kod:
<style type="text/css">
.windowbg2
{
color: #EBEAEC;
background-color: #000000;
}
.bordercolor
{
background-color: #303030;
padding: 0px;
}
.titlebg, tr.titlebg th, tr.titlebg td, .titlebg2, tr.titlebg2 th, tr.titlebg2 td
{
color: white;
font-style: normal;
background-color: #464646;
background-image: url("http://2img.net/i/fa/subsilver/back_title.gif");
border-bottom: solid 1px #000000;
border-top: solid 1px #000000;
background-repeat: repeat-x;
padding-left: 10px;
padding-right: 10px;
}
</style>
<table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" >
<tr>
<td class="titlebg2" height="32">
<span style="font-size: 130%;"> Merhaba <b>{USERLINK}</b></span>
</td>
</td>
</tr>
<tr id="upshrinkHeader">
<td valign="top" colspan="2">
<table width="100%" class="bordercolor" cellpadding="8" cellspacing="1" border="0" style="margin-top: 1px;">
<tr>
<td colspan="2" width="100%" valign="top" class="windowbg2"><span class="middletext">
BU ALANA ORTA KISMA EKLEMEK İSTEDİKLERİNİN KODLARINI KOYABİLİRSİN.</span>
</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</table>
<table id="upshrinkHeader2" width="100%" cellpadding="4" cellspacing="0" border="0">
<tr>
<td class="titlebg2" align="right" nowrap="nowrap" valign="top">
<table><tr><td>
<div id=a><div id="search-box"><form method="get" action="/search.forum" id="search"><p class="nomargin"><input type="text" name="search_keywords" id="keywords" maxlength="128" class="inputbox search" value="Arama..." onclick="if (this.value == 'Arama...') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = 'Arama...';" /><input class="button" type="submit" value="Arama" /></p></form></div></div>
</td></tr></table>
</form>
</td>
</tr>
</table>
</div>
Kolay gelsin.
saol hocam çok tşk ederim geri kalan ayarlarınıda yavaş yavaş düzenlersiniz şuanlık ihtiyacım yokk....
arkadaşlar burda imkansız diyenler bir daha düşünsünler imkansız die bir şey yoktur yeter ki hedef için isteğiniz olsun.....
arkadaşlar burda imkansız diyenler bir daha düşünsünler imkansız die bir şey yoktur yeter ki hedef için isteğiniz olsun.....
Önemli değil. Yeterki yasal ve emek hırsızlığı yapılmadan birşeyler istensin. Sonuçta her yapılan şeyde bir emek vardır.Elimizden geldiğince,herşekilde yaparız.
sensiz-olmuyor => Forum staffı haricinde diğer üyelerin mesajlarında moderasyon yapması yasaktır. İlk ve son uyarım olsun size.
Teşekkürler.
sensiz-olmuyor => Forum staffı haricinde diğer üyelerin mesajlarında moderasyon yapması yasaktır. İlk ve son uyarım olsun size.
Teşekkürler.
K!LL3RAL!07 demiş ki:Önemli değil. Yeterki yasal ve emek hırsızlığı yapılmadan birşeyler istensin. Sonuçta her yapılan şeyde bir emek vardır.Elimizden geldiğince,herşekilde yaparız.
Teşekkürler.
hocam alışkanlık valla inan bilerek yapmıyorum ben tkrdan tşkler bir daha olmıycak söz verebilrim...
K!LL3RAL!07 demiş ki:Sorununuz çözüldüyse kilitliyorum?
ben bi deneyeyimde hocam ikonu koyarım sen klitlersin olmazmı....
ihitiyaclar halinde sana başvurum konuyu kilitleyebilirsin
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası