Giriş yap
En son konular
Similar topics
Üç Soru..!!!!
5 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Üç Soru..!!!!
1) Siteye dosyalar diye bir bölüm oluşturmak istiyorum. Bu bölümde oyunlar için eklentiler paylaşmak istiyorum. Nasıl yapabilirim böyle birşeyi?
Örneğin:
Oyun Adı - İçerik - Yama İsmi
Pes 2010 - Face Yamaları - Galatasaray Face Paketi
gibi...
2) Ban'lı üyelerin isimlerinin üstüne çizgi çekmek istiyorum.
Örneğin:
deneme
3) (Bu sorunumu anlayana sitemde adminlik vericem :D:D:D:D:D)
Herhangi bir kategoriye girdik. Örneğin Pes 2010 Yamaları. Buradaki konuların sağ tarafında "CEVAPLAR - GÖRÜNTÜLEME - SON MESAJLAR" yazıyor. Son Mesajlar kısmının altında ise, üst kısımda kullanıcının adı, alt kısımda mesajın gönderildiği tarih yazıyor. Buraya admin cevap yazdığında, adminin rengi ne ise o renkte görünüyor. Örneğin adminin rengi kırmızı. x adlı adminin ismi kırmızı renkte görünüyor, normal bir üyenin rengi siyah renkte görünüyor. Ben yetkili kişiler dahil herkesin renginin siyah çıkmasını istiyorum. Bunu adminin rengini siyah olarak ayarlayıp yapabilirim ama isteklerim bitmiyor, bu sefer de konulardaki mesajlarımda ve online listesi kısmında nickimin kırmızı görünmesini istiyorum.
Kısaca özetlemek gerekirse -örneğin Pes 2010 yamaları kategorisinde- SON MESAJLAR kısmının altındaki nickimin siyah, konularda, online listesinde vb. yerlerde nickim kırmızı görünsün. Oh be anlatabildim, tabi anladınız mı orası meçhul..
Örneğin:
Oyun Adı - İçerik - Yama İsmi
Pes 2010 - Face Yamaları - Galatasaray Face Paketi
gibi...
2) Ban'lı üyelerin isimlerinin üstüne çizgi çekmek istiyorum.
Örneğin:
3) (Bu sorunumu anlayana sitemde adminlik vericem :D:D:D:D:D)
Herhangi bir kategoriye girdik. Örneğin Pes 2010 Yamaları. Buradaki konuların sağ tarafında "CEVAPLAR - GÖRÜNTÜLEME - SON MESAJLAR" yazıyor. Son Mesajlar kısmının altında ise, üst kısımda kullanıcının adı, alt kısımda mesajın gönderildiği tarih yazıyor. Buraya admin cevap yazdığında, adminin rengi ne ise o renkte görünüyor. Örneğin adminin rengi kırmızı. x adlı adminin ismi kırmızı renkte görünüyor, normal bir üyenin rengi siyah renkte görünüyor. Ben yetkili kişiler dahil herkesin renginin siyah çıkmasını istiyorum. Bunu adminin rengini siyah olarak ayarlayıp yapabilirim ama isteklerim bitmiyor, bu sefer de konulardaki mesajlarımda ve online listesi kısmında nickimin kırmızı görünmesini istiyorum.
Kısaca özetlemek gerekirse -örneğin Pes 2010 yamaları kategorisinde- SON MESAJLAR kısmının altındaki nickimin siyah, konularda, online listesinde vb. yerlerde nickim kırmızı görünsün. Oh be anlatabildim, tabi anladınız mı orası meçhul..
En son yf_xavi06 tarafından Cuma 23 Nis. 2010 - 23:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Üç Soru..!!!!
1)
==> https://destek.yetkin-forum.com/soru-cevap-f9/mesajlara-dosya-eklemek-t70570.htm
2)
Öyle bir özellik yok
==> https://destek.yetkin-forum.com/soru-cevap-f9/mesajlara-dosya-eklemek-t70570.htm
2)
Öyle bir özellik yok
1-Konuyu biraz daha açarmısın.
2-Banladığın üyenin profiline gir nickinin başına
3-O dediğin oluyordu sanırım ama tam hatırlamıyorum biraz araştırayım.
2-Banladığın üyenin profiline gir nickinin başına
- Kod:
[strike] sonuna [/strike]
3-O dediğin oluyordu sanırım ama tam hatırlamıyorum biraz araştırayım.
En son life17 tarafından Cuma 23 Nis. 2010 - 23:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
1)
1)Konuya açıklama açarsınız.O bölüme kural koyarsınız.Açıklama kısmına mesela:
oyun Adı:Pes
İçerik:Futbol
Yama İsmi :Türkish peket
açıklama kısmına bu formu doldururlar.Doldurulmayan konular kilitlenir,çöpe atılır
2)
Üstünü çizmek için:
ANLATIM:
Kullanıcı yönetimi ve grublar
Kullanıcı seviyeleri
3)Malesef böyle birşey şuanda yapılamıyor.Ancak uğraşılsa yapılır diye düşünüyorum.Tabii sadece kimler online kısmı için.Kimler online'dede herkesinkini kırmızı yapabilirsiniz
1)Konuya açıklama açarsınız.O bölüme kural koyarsınız.Açıklama kısmına mesela:
oyun Adı:Pes
İçerik:Futbol
Yama İsmi :Türkish peket
açıklama kısmına bu formu doldururlar.Doldurulmayan konular kilitlenir,çöpe atılır
2)
Üstünü çizmek için:
- Kod:
<strike>[/b]
ANLATIM:
Kullanıcı yönetimi ve grublar
Kullanıcı seviyeleri
- Kod:
Grub ismi:[strike][b]Banlı[/b] Üye ![/strike]
3)Malesef böyle birşey şuanda yapılamıyor.Ancak uğraşılsa yapılır diye düşünüyorum.Tabii sadece kimler online kısmı için.Kimler online'dede herkesinkini kırmızı yapabilirsiniz
Arkadaşlar tüm yorumlarınız için çok teşekkürler. Deniyeceğim dediklerinizi. İlk sorumda şöyle bir şey yapmak istediğimi belirtmek istemiştim: *** (Reklam içeriyor, siz baktıktan sonra düzenlersiniz mesajı..)
Yani üst menüye dosyalar adında bir yer eklemek istiyorum. Tıkladığımız zaman bunun gibi bir sayfaya yönlendirsin, herkes rahatça dilediği eklentiyi indirip faydalansın.
Yani üst menüye dosyalar adında bir yer eklemek istiyorum. Tıkladığımız zaman bunun gibi bir sayfaya yönlendirsin, herkes rahatça dilediği eklentiyi indirip faydalansın.
Aşağıdaki konudan faydalanabilirsin
https://destek.yetkin-forum.com/yinize-yaryyacak-eyler-f14/oyun-salonu-oluturmak-t56072.htm
https://destek.yetkin-forum.com/yinize-yaryyacak-eyler-f14/oyun-salonu-oluturmak-t56072.htm
Kardeş ben yolladığın linkte yazanların aynısını yaptım ama benim dediğim şey çok farklı...
Benim istediğim şunun gibi birşey olsun: ***
Yolladığın linktekilerin aynısını yapınca şu şekilde oluyor: ***
Benim istediğim şunun gibi birşey olsun: ***
Yolladığın linktekilerin aynısını yapınca şu şekilde oluyor: ***
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası