Giriş yap
En son konular
Similar topics
Site açıgım var
5 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Site açıgım var
arkadaşlar konuyu deiştirdim konu açmak derdinden bnm sitede açık varmış anlamıom yaw adam öle portal atıo bıktım artık
En son YILDIRIM HACKER2 tarafından Ptsi 26 Nis. 2010 - 20:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Geri: Site açıgım var
http://luks.forum.st/forum.htm Dostum Sitene Bu Sekilde Girebilirsin
Gir Şifreni Değiştir Ve Portalı Kaldır
Gir Şifreni Değiştir Ve Portalı Kaldır
Merhaba,
Siteniz hacklenmemiş. Ya siz bizi kandırmaya çalışıyorsunuz. Yada gerçekten bilmiyorsunuz (sanmıyorum ama). Bu sadece bir portal
Siteniz hacklenmemiş. Ya siz bizi kandırmaya çalışıyorsunuz. Yada gerçekten bilmiyorsunuz (sanmıyorum ama). Bu sadece bir portal
momenthe- Yetkinemektar
-
Tanımadığınız kişileri admin yapmayın + yetkinforumun sitelerinde açık yokki hacklensin bazı acemi arkadaşlar site açıp index yapıştırıyorlar hack yaptım diyorlar çok gülüyorum yetkinforumda hacklenme diye birşey yoktur sadece tanımadığınız kişileri yetkili yapmayın yeter.
En son life17 tarafından Ptsi 26 Nis. 2010 - 19:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Ben aynı zamanda komedyen'den bahsediyorum.. Yetkinforum'un hacklenmesi imkansız. Birileri sizi kandırmasın~ StreetFiqhTer ~ demiş ki:Evet MemHT Açıkladım Portal Yapmıslar..
momenthe- Yetkinemektar
-
ya arkadaşlar bunun bi daha olmaması için ne yapmak lazım yetkinforumun bu kadar mı gücü var
Yıldırım Dostum Siten Hacklenmemiş ki..
Bu Sadece Bir Portal
Yada Sen Gerçekten YetkinForumda Yenisin
Bu Sadece Bir Portal
Yada Sen Gerçekten YetkinForumda Yenisin
Tanımadığın Kişileri admin yapma...
Ve Şifreni Baskalarıyla Paylasma !
Şifreni Paylastıysan Dua Et Siteni Silmemişler...
Silerken E-Mailden Onay istio ama oLsun
Ve Şifreni Baskalarıyla Paylasma !
Şifreni Paylastıysan Dua Et Siteni Silmemişler...
Silerken E-Mailden Onay istio ama oLsun
YILDIRIM HACKER2 demiş ki:ya bu portalı bidaha yapmamaları için ne yapmalıyım
Tüm adminleri iptal et.
ettim de bu bidaha olmuştu bundan önce denyo4 die bi programla hacklemişlerdi o nasıl oldu acaba ??? adminle hiç bir alakası yok şifreyi ölse bilemezler
Arkadaşım hala hack vs. diyorsun yetkinforumda öyle bir açık yok istedikleri kadar şöyle hackledim böyle hackledim desinler eğer öyle bir açık olsaydı ki yok, destek.yetkinforumda aynı açıktan dolayı hacklenirdi iyice saçmalamışlar =) geçenlerde de sitem hacklendi diye konu açmıştı birisi sonuçta kendi sitesini hackleyip hava atmaya çalışmıştı tanımadığınız kişileri admin yapmayın, şifrenizi vermeyin yeter başka hiçbir türlü hacklenemez siteniz.
Eğer Sorununuz Çözüldü İse Konu İkonunu Olara Değiştirin
Baska Bir Sorunuz Var İse Yenı Konu Acın
Baska Bir Sorunuz Var İse Yenı Konu Acın
MemHT demiş ki:Ben aynı zamanda komedyen'den bahsediyorum.. Yetkinforum'un hacklenmesi imkansız. Birileri sizi kandırmasın~ StreetFiqhTer ~ demiş ki:Evet MemHT Açıkladım Portal Yapmıslar..
arkadaşım şimdi bak her hack açık istemez sosyal mühendizligin iyi olsun bak ortada yetkin forum kalıyormu açık alakası yok açık olsun olmasın farketmez yeterki zihnin açık olsun gerisi zaten gelir hack benim için çocuk oyuncagı ama tövbe ettikl artık bıraktık
unutmayın her site açık istemez bazende akıl ister sosyal mühendisligini çalıştır ozman hack nasıl yapılır ama siz anlamasınız neyse byyyy
bnm sitede açık varmış anlamıom yaw herkes öle dio portal atıo bıktım artık
bu açıgı nerden kapatabilirim
bu açıgı nerden kapatabilirim
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası