Giriş yap
En son konular
Similar topics
Tamamen Benim Sitemden Oluşturmuş !
3 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Tamamen Benim Sitemden Oluşturmuş !
Selam.. Ben bir clan sitesinin sahibiyim ... Yetkinforumdan bir arkadas yine bir clan sitesi kurmuş ve tüm grafiklerimi almış... Hepside bana ait.. Ps de özenle calıstım ve 2 kopyala ile tüm forumumu ve portaldan çalıntılar yapmış ve iznim olmadan.. Gerekenin yapılmasını istiyorum ..
Yetkinforumun gerekeni yapacağından eminim burayada Mod'ları ve Adminler'i çağırıyorum.. İsteyenlere kanıt olarak site adresini vereceğiö bakın forumuna full alıntır.. iznim olmadan vede..
Saygılar
Yetkinforumun gerekeni yapacağından eminim burayada Mod'ları ve Adminler'i çağırıyorum.. İsteyenlere kanıt olarak site adresini vereceğiö bakın forumuna full alıntır.. iznim olmadan vede..
Saygılar
Geri: Tamamen Benim Sitemden Oluşturmuş !
Merhaba wisTrOo ~,
Aynı durum benim de başıma gelmişti. 1 değil 1'den fazla forum benim online oyun forumumu kopyalamıştı. Gerekli kanıtları Paradiz 'e özel mesaj ile ilettim ve forumlar silindiler
Temanın sana ait olduğunu kanıtlamak için ; temanda kullandığın resimlerin psd dosyalarını sunabilirsin
Aynı durum benim de başıma gelmişti. 1 değil 1'den fazla forum benim online oyun forumumu kopyalamıştı. Gerekli kanıtları Paradiz 'e özel mesaj ile ilettim ve forumlar silindiler
Temanın sana ait olduğunu kanıtlamak için ; temanda kullandığın resimlerin psd dosyalarını sunabilirsin
Geri: Tamamen Benim Sitemden Oluşturmuş !
Sorun çözüldükten sonra konu ikonunu şeklinde değiştiriniz.
Teşekkürler,
Kilit
Teşekkürler,
Kilit
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası