Giriş yap
En son konular
Similar topics
SİTEME KONU RESMİ EKLEYEMİYORUM
4 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
SİTEME KONU RESMİ EKLEYEMİYORUM
SELAMLAR
Değerli arkadaşlar sorunumu hala çözemedim siteme konu açtıktan sonra resim eklemek istiyorum o konuyla ilgili resim eklenmiyor illahi link çıkıyor göndere basınca, kopyala yapıştırmada yapamıyorum daha öncede böyle bir sorunla karşılaşmıştım burada çözüm bulup hal etmiştim bu sorunuma bir çözüm bulursanız minnettar olacağım .saygılar.
Değerli arkadaşlar sorunumu hala çözemedim siteme konu açtıktan sonra resim eklemek istiyorum o konuyla ilgili resim eklenmiyor illahi link çıkıyor göndere basınca, kopyala yapıştırmada yapamıyorum daha öncede böyle bir sorunla karşılaşmıştım burada çözüm bulup hal etmiştim bu sorunuma bir çözüm bulursanız minnettar olacağım .saygılar.
Geri: SİTEME KONU RESMİ EKLEYEMİYORUM
kardeş [img] buraya resmin linkini yazıcaksın /img] tamam mı kardeş
selamlar
o şekilde yapıyorum lakin link çıkıyor resim çıkmıyor konu resimlerini kopyalayıp yapıştırınca oluyordu daha önce şimdi olmuyor sadece linki çıkıyor 22 tane resim açıcam konunun altına hepsini bu şekilde eklememi yapmam gerekiyor diger sitemde yok bu problem istedim gibi kopyuluyorum yapıştırıyorum bu siteyide aynı yetkin forumdan yeni açtım bu siteyi burada olmuyor diğer sitede aynı anda 30 resmi kopyalayıp yapıştırıyorum aynı anda burada bi tane bile yapamıyorum link çıkıyor ikiside aynı yetkin forumun aynı tema .
o şekilde yapıyorum lakin link çıkıyor resim çıkmıyor konu resimlerini kopyalayıp yapıştırınca oluyordu daha önce şimdi olmuyor sadece linki çıkıyor 22 tane resim açıcam konunun altına hepsini bu şekilde eklememi yapmam gerekiyor diger sitemde yok bu problem istedim gibi kopyuluyorum yapıştırıyorum bu siteyide aynı yetkin forumdan yeni açtım bu siteyi burada olmuyor diğer sitede aynı anda 30 resmi kopyalayıp yapıştırıyorum aynı anda burada bi tane bile yapamıyorum link çıkıyor ikiside aynı yetkin forumun aynı tema .
En son mondragon tarafından Salı 25 Mayıs 2010 - 2:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
beceremedim olmuyor
En son mondragon tarafından Salı 25 Mayıs 2010 - 3:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
o göstermiş oldugum kısıma iyi bak oraya resimin linkini yani url sini yazıyorsun ve tamam butonuna tıklıyorsun ilk
[img] böyle çıkar ama konuyu tamamladıgında düzelir /img]
[img] böyle çıkar ama konuyu tamamladıgında düzelir /img]
malesef konuyu çözemedim kardeşim yapamadım hele kopyalayıp yapıştırma hiç olmuyor yan taraftan 15 yada 20 resmi kopyalayıp bu siteye atamıyorum link çıkıyor beceremedim
sadece bir resim linki kopyalaya bilirsin ben denedim oldu birde resimi linkini yazdıkdan sonra tamam diyorsun
Örnek :
Örnek :
mesela [img]resim/img]
[img]resim 2/img] aralarında boşluk olucak şekilde
sağ olasın senide yordum kardeşim peki diğer sitede kopyalayıp yapıştırma yapıyorum aynı anda 20 resmi burada niye kopyalanmıyor onu çözemedim tek tek konu resimlerim bir ömür sürer sadece bir gurupta 2540 resim var bunlara ait oldukları bölüme kopyalayıp yapıştırarak atıyorum ve öyle atmam gerek .bu nasıl oluyor nasıl ayar oluyor kopyala yapıştırma
mondragon demiş ki:SELAMLAR
iyi aksamlar
resımı nereye eklemek ıstedıgınızı anlamadım konunun ıcınemı anasayfaya mı
kopyala yapıstırmaya gelınce
bunun ııcn kod eklemıs olmanız lazım sag tık engelı bunu kaldırmak ıcın
yonetım panelı
moduller
html sayfaların yonetımı
oradakı kodu sılın
selamlar
mesajın içine resim eklemek istiyorum teşekür ederim yardımlarınız için .lakin kod yok orada baktım peki kopyala yapıştır yapmam için önerebileceğiniz bir kod varmı .
mesajın içine resim eklemek istiyorum teşekür ederim yardımlarınız için .lakin kod yok orada baktım peki kopyala yapıştır yapmam için önerebileceğiniz bir kod varmı .
Bakın Resım Dıyelımkı Pc De Onu ılk Once Upload Edeceksınız Sonra Orası Sıze Kod Verıyor o Koduda Forumumuzda Ekleyecegınız Konunun Ustunde Kucuk Agac Resımı Var Oraya Yapıstıracaksınız
Anlatarak Yaptım Ustte Arkadas Resım Vermıs Anlasılmamıs İyi Forumlar
Anlatarak Yaptım Ustte Arkadas Resım Vermıs Anlasılmamıs İyi Forumlar
selamlar
teşekür ederim yardımlarınız için konu nisbeten yardımlarınız sayesinde hal olmuştur sadece kopyala yapıştır dışında kalın sağlıcakla
teşekür ederim yardımlarınız için konu nisbeten yardımlarınız sayesinde hal olmuştur sadece kopyala yapıştır dışında kalın sağlıcakla
Sorun çözüldükten sonra konu ikonunu şeklinde değiştiriniz. Teşekkürler, Kilit |
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası