Giriş yap
En son konular
Similar topics
Mesaja Oyun Ekleme
+5
Nue
derhasan
supermtn
Efastus
berkaysen
9 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Mesaja Oyun Ekleme
Mesaja Oyun Ekleme Nasıl Oluyor Kod Nedir? Mesajta Çıkması İçin Nasıl Değiştirmeliyiz?
Geri: Mesaja Oyun Ekleme
O olay çok sıkıntılı yav... Arcade v3 müdür ne halttır o tür uygulamalar gerekiyor.Ama vBullettin forumları için geçerli o olay.Diğer türlü bizim için geçerli olan tek yol var; o da FLASH. Flash ile .swf ile biten oyun linklerini flash adlı mesajın üstündeki sekmeye tıklıyıp kullanabilmemiz mümkün.
Daha önceden de dediğim gibi hiçbir oyun sitesi genellikle linkleri vermez. Benim bildiğim bu... Başka türlüsü bilen zaten burada paylaşır...
Daha önceden de dediğim gibi hiçbir oyun sitesi genellikle linkleri vermez. Benim bildiğim bu... Başka türlüsü bilen zaten burada paylaşır...
böle bir özellik yetkinforumda yoktur !
Öneriler ve Düzeltmeler bölümünden isterseniz anket açabilirsiniz şuanda yetkinforumda bu özellik yoktur
Öneriler ve Düzeltmeler bölümünden isterseniz anket açabilirsiniz şuanda yetkinforumda bu özellik yoktur
Nue- Aktif-Üye !
-
berkaysen demiş ki:hayır oyun kodu varya onu değiştirince çıkmıo sorun o
Merhaba
Değiştirmek Derken Kafanıza Göre mi?
- Kod:
[flash][center][flash(728,516)]http://oyunlar.oyungemisi.com/ben-10-hafiza.swf[/flash][/center][/flash]
Flash/Java oyunun kaynak kodları ile sitenizde oyun paylaşımı yapabilirsiniz. Fakat web bazlı bir oyun sitesi kuramazsınız. Örneğin;
Kral oyun tarzı kurabilirsiniz fakat thewest tarzı kuramazsınız.
Kral oyun tarzı kurabilirsiniz fakat thewest tarzı kuramazsınız.
1.HTML'yi açman lazım;
Yönetim Paneli >>> Genel Yönetim >>> Mesajlar ve Epostalar (altından) > Configürasyon
HTML izin ver : (Evet) sonra alttan "Gönder"e tıkla
2.Profilinden HTML'yi açman lazım
Forumdan > Profil > Seçenekler
Her zaman HTML kullan : (Evet)
3.Mesajlara eklerken bu şekilde;
istersen oyun salonu oluştur burdan;
https://destek.yetkin-forum.com/yinize-yaryyacak-eyler-f14/oyun-salonu-oluturmak-t56072.htm
kolay gelsin!=)
Yönetim Paneli >>> Genel Yönetim >>> Mesajlar ve Epostalar (altından) > Configürasyon
HTML izin ver : (Evet) sonra alttan "Gönder"e tıkla
2.Profilinden HTML'yi açman lazım
Forumdan > Profil > Seçenekler
Her zaman HTML kullan : (Evet)
3.Mesajlara eklerken bu şekilde;
- Kod:
[center][flash(GENİŞLİK,YÜKSEKLİK)]http://oyunlar.oyungemisi.com/ben-10-hafiza.swf[/flash][/center]
istersen oyun salonu oluştur burdan;
https://destek.yetkin-forum.com/yinize-yaryyacak-eyler-f14/oyun-salonu-oluturmak-t56072.htm
kolay gelsin!=)
Merhaba, Cevaplanmamış konular ortaya çıkmaması için, bunu yapmayı unutmayın :
----------------------------- Ayrıca, size yardımcı olan üyeyi, teşekkür butonuna tıklayip teşekkür edebilirsiniz veya, kendisine rep puanı verebilirsiniz, bunun için mesajın yanında olan "+" lere tıklamalısınız. Yetkinforum'da görüşmek üzere. |
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası