Giriş yap
En son konular
Similar topics
REP PUANI AYARLARI,
+2
-By_smarty-
cuneytkaptan
6 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
REP PUANI AYARLARI,
.
https://destek.yetkin-forum.com/soru-cevap-f9/yeni-rep-puany-ayarlary-t21798.htm
YUKARIDAKİ ANLATILAN AYARLARIN DIŞINDA,BU REP VERME YETKİSİNİ DÜZENLEYEN BİR AYAR YAPILABİLİRMİ.ÖRNEĞİN REP VERME YETKİSİ SADECE YÖNETİCİLERDE OLSUN?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
https://destek.yetkin-forum.com/soru-cevap-f9/yeni-rep-puany-ayarlary-t21798.htm
YUKARIDAKİ ANLATILAN AYARLARIN DIŞINDA,BU REP VERME YETKİSİNİ DÜZENLEYEN BİR AYAR YAPILABİLİRMİ.ÖRNEĞİN REP VERME YETKİSİ SADECE YÖNETİCİLERDE OLSUN?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
En son cuneytkaptan tarafından Salı 1 Haz. 2010 - 20:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: REP PUANI AYARLARI,
Merhaba,
Böyle bir şey sanırsam yok.Tüm Forum Üyeleri ve Rütbeler dahil herkez verebilir.
İyi Forumlar.
Böyle bir şey sanırsam yok.Tüm Forum Üyeleri ve Rütbeler dahil herkez verebilir.
İyi Forumlar.
her ikinizede teşekkür ederim arkadaşlar,peki Points system ile Reputation
arasındaki fark nedir.
arasındaki fark nedir.
Aralarındaki farklar points system rap sistemini aktif eder
Reputation ise rap sisteminin ayarlarını yapmanda yardımcı olur rep verme saniyesi teşekkür buton gibi oy verme saniyesi gibi anladınızmı ?
Reputation ise rap sisteminin ayarlarını yapmanda yardımcı olur rep verme saniyesi teşekkür buton gibi oy verme saniyesi gibi anladınızmı ?
Nue- Aktif-Üye !
-
sevgili FierPatroN,
ben points system'i çözmeye çalışıyorum çünki otomatik çalışıyor.
ama dediğiniz gibi aralarında bir bağ yok, ben sadece rep sistemini aktif ettim diğer points system'i kapattım rep gayet güzel çalışıyor...
bakın bu forumda da her ikiside aktif edilmiş örneğin bana kimse teşekkür etmemiş onun için başarı puanım 0 ama puanım 26 bu 26 neye bağlı çalışıyor onu çözmeye çalışıyırum
sevgilerimle
ben points system'i çözmeye çalışıyorum çünki otomatik çalışıyor.
ama dediğiniz gibi aralarında bir bağ yok, ben sadece rep sistemini aktif ettim diğer points system'i kapattım rep gayet güzel çalışıyor...
bakın bu forumda da her ikiside aktif edilmiş örneğin bana kimse teşekkür etmemiş onun için başarı puanım 0 ama puanım 26 bu 26 neye bağlı çalışıyor onu çözmeye çalışıyırum
sevgilerimle
mesaj sayınıza bağlıdır siz paylaşım yaptıkça yada mesaj yapıtkça puanınız artar kisme size teşekkür puanı vermemiş olaiblir amamesaj sayınız arttıkça puanınızda artar
Nue- Aktif-Üye !
-
açıklamaya teşekkür sağolun,
saygı ve sevgilerimle...benim için konu kapanmıştır.
saygı ve sevgilerimle...benim için konu kapanmıştır.
sorunun cevabı bu olabilirmi
yönetim paneli>kullanıcı eyönetimive gruplar>profiller >rep sistemi veya ayarlıyacagın konu>Display this field for users that are at least : buradan ayarla
yönetim paneli>kullanıcı eyönetimive gruplar>profiller >rep sistemi veya ayarlıyacagın konu>Display this field for users that are at least : buradan ayarla
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası