Giriş yap
En son konular
Similar topics
Bir kac sorum olocak
5 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Bir kac sorum olocak
[b]1. www.siteminismi.com uzantili site aldigimda yetkinforum benim sitemi bi nedenle silme hakki oluyormu mesela full oyun paylasimi gibi.
2. www.siteminismi.com uzantili site aldigimda eski internet sitemdekinide kullanabiliyormuyum.
3. www.siteminismi.com aldigimda eski indexlerim benim siteme direk olarak gelirmi diye soracagdim simdiden herkese tesekkurler konuyu cevaplayana rep vercem
2. www.siteminismi.com uzantili site aldigimda eski internet sitemdekinide kullanabiliyormuyum.
3. www.siteminismi.com aldigimda eski indexlerim benim siteme direk olarak gelirmi diye soracagdim simdiden herkese tesekkurler konuyu cevaplayana rep vercem
Geri: Bir kac sorum olocak
Merhaba,
->.Comlu Aldığınız İç
in Artik siteniz Yetkin Forum Forumu olmuyor bildiğim kadarıyla bu yüzden silme gibi bir şansı olmaz.
3.Sorunuz.
->Sadece Domain site aresi değiştiği için Forumunuzua bir şey olmaz.Çünkü Forum İçeriği değil Forum domainini Düzeltiyorsunuz.
Eğer yardımcı olduysam Ne mutlu bana
İyi Forumlar.
->.Comlu Aldığınız İç
in Artik siteniz Yetkin Forum Forumu olmuyor bildiğim kadarıyla bu yüzden silme gibi bir şansı olmaz.
3.Sorunuz.
->Sadece Domain site aresi değiştiği için Forumunuzua bir şey olmaz.Çünkü Forum İçeriği değil Forum domainini Düzeltiyorsunuz.
Eğer yardımcı olduysam Ne mutlu bana
İyi Forumlar.
sagol tesekkurler bide adminlerden duymam lazim bunu simdi .com domain alirim yarin silerler diye korkuyom
mcpsp88 sen sadece domaini alıyorsun serverı almıyorsun sadece site ismi subdomainden çıkar domain olur.
forumuna yeni adrestende girseler eski adrestende girseler yeni adresindeki site görüntülenir.
google indexlemeleri değişmez googlede eski site yani subdomainin yeni güncelleme olana kadar gözükür tıkladıklarında ise yeni siten açılır yani indexlerine bişey olmaz.
forumuna yeni adrestende girseler eski adrestende girseler yeni adresindeki site görüntülenir.
google indexlemeleri değişmez googlede eski site yani subdomainin yeni güncelleme olana kadar gözükür tıkladıklarında ise yeni siten açılır yani indexlerine bişey olmaz.
mcpsp88 demiş ki:[b]1. www.siteminismi.com uzantili site aldigimda yetkinforum benim sitemi bi nedenle silme hakki oluyormu mesela full oyun paylasimi gibi.
Zamanında bende bunları çok araştırdım.
1. Yine sınırlı oluyorsunuz ama kredi yüklediğiniz için kapatmıyorlar. Daha doğrusu kapatmak istemiyorlar. Bunun örnekleri var.
2. Eski adresi ister yenisine yönlendirebilir, isterse ayrı ayrı kullanabilirsiniz. Yalnız google her ikisini ayrı indexleyecektir. Hite görede indexleme hızlarıda farklı olacaktır.
3. Bu soruyu pek anlamadım ama modellerden yanı sayfa indexlerinden bahsediyorsan onlara ayrı ücret vermelisin.
gereken cevaplar verilmiş! sen domain al kapanır veya kapanmaz onu forumunda paylaştığın şeylere göre değerlendiririz! kiliT!
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası