Giriş yap
En son konular
Similar topics
YetkinForum>>>Yöneticilerine
3 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
YetkinForum>>>Yöneticilerine
İyi Günler...Malumunuz üzre biz portal sahipleri(Adminler) için en mühim mes'ele modeler mademki biz bu modellere kredi ile kavuşmaktayız..O halde bizim için en mühim ve web aleminde herşeyin fevkınde bir mesele olan bu kredileri alamayabiliyoruz..Belki içimizdeki webmasterların bir kısmı 18 yaşının altında olduğundan mevcut bir kredi kartı olmadığından kredi alamıyor...Fakat YetkinForum yönetimi bu müşkil durumu kolay hale getirebilir.Ben tutupta YetkinForum Staff larına akıl veremem fakat;yarışmalar düzenlense ve yarışmanın galiplerine ödül olarak krediler verilse çok güzel olurdu.
Geri: YetkinForum>>>Yöneticilerine
bu yarışmalar daha önce 1-2 kere olmuştu eğer böle bir öneririniz varsa öneri bölümüne açsanız dahaiyi olur
Nue- Aktif-Üye !
-
Evet öneri bölümüne açtım,fakat o bölümde gözden kayboluyor,burada daha çok rağbet var diye burayada açtım,Moderatorler kusra bakmasınlar:)
Bakalım Forum Admini Paradiz bu konuda ne dicek çeşitli yarışmalar düzenlense çok iyi olur,,,yani kredi almak istiyoruz..
Bakalım Forum Admini Paradiz bu konuda ne dicek çeşitli yarışmalar düzenlense çok iyi olur,,,yani kredi almak istiyoruz..
Merhaba,
Bu konuda verilebilecek tek cevap:
Bu konuda verilebilecek tek cevap:
KilitParadiz demiş ki:Öneriniz için tesekkürler, fakat bu tür seyleri üyeler karar veremezler. Eger yeni bir yarisma yapilirsa, gereken bölümde duyuru acilir.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası