Giriş yap
En son konular
Similar topics
Logomu nasıl yerleştireceğim?
5 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Logomu nasıl yerleştireceğim?
Logoyu nasıl siteme yerleştireceğimi bilmiyorum, yardım edermisiniz?
En son Lady_Cadı tarafından Ptsi 7 Haz. 2010 - 22:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Logomu nasıl yerleştireceğim?
logonu upload yaptır kodu al sonra nere koymak istiyorsan koya bilirin istersen daha ayrıntılı yazam
gogleye upload yazın siteye girin orda resim yükleme vardır veya gözat ordan gözat tıkla masa üstün çıkıcak ordan resmi seç sonra ok de alta kaydet var onuda tıkla 2 sn içinde kodlar çıkıcak forum için kod yazar o kodu alıyorsun yönetim paneline giriyorsun afiş asmak genel yönetim tıklıyorsun ordaki boş alana yapıştırıyorsun sonra kaydet veya gönder diyorsun eğer gene olmazsa msn destek vereyim
Merhaba,
Logonuzu Sağ Tıklayın Urlsini Kopyala Tıkla Veya (Mozilla Kullanıyorsan) Konumunu Kopyala De Sonra ;
Yönetim Paneli Afiş Asmak Resim Yönetimi Forumun Logosu Resim Yolla Url Tıkla Sağ Tık Yapıştır de Ve Yolla Gönder de
Logonuzu Sağ Tıklayın Urlsini Kopyala Tıkla Veya (Mozilla Kullanıyorsan) Konumunu Kopyala De Sonra ;
Yönetim Paneli Afiş Asmak Resim Yönetimi Forumun Logosu Resim Yolla Url Tıkla Sağ Tık Yapıştır de Ve Yolla Gönder de
Merhaba,
Yönetim Paneli => Afiş asmak => Renkler ve resimler (altindan) => Resim yönetimi
Gelişmiş Mod'a tiklayin Forumun logosu : yazan yerede Logo URL'sini ekleyip Gönder tusuna basin
Iyi Günler
Yönetim Paneli => Afiş asmak => Renkler ve resimler (altindan) => Resim yönetimi
Gelişmiş Mod'a tiklayin Forumun logosu : yazan yerede Logo URL'sini ekleyip Gönder tusuna basin
Iyi Günler
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası