Giriş yap
En son konular
Similar topics
Kapı İle İlgili
5 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Kapı İle İlgili
Portallarda kullanmak istedğim bir özellik var alttaki gibidir
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
En son Hermione* tarafından C.tesi 19 Haz. 2010 - 15:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Hermione*- ****
-
Geri: Kapı İle İlgili
Demek istediiğim aynısı değil. Yani onun gbi kapıyı menülere; menüleride lnklere bölmek istiyorum.
Hermione*- ****
-
İyi Gunler Bu Portal Demek Yanı Bunu Kodlatabılırsınız Grafık Bolumune Forumu doldurup Istek Yapın
Merhaba,
O bölüme kendi oluşturduğunuz widgetleri ekleme şansınız var ancak kodlamalarını yapmanız gerekir.
Yönetim Paneli - Mödüller - Kapı & Widgetler - Forumun widget yönetimini açın.
Forumun widgetlerini gösterin : Evet olarak seçin.
Aşağıdaki menüden kişiselleştirilmiş widget kurmak tuşuna tıklayın. Açılan sayfada Widget ismi ve Widget başlığını yazın. Widget köküne ise hazırladığınız kodu yazın. Örnek olarak kapıyı menülere menüleri linklere bölmekten bahsetmişsiniz. Her menü için kodu düzenlemeniz gerekir. Örnek bir kod vereyim:
O bölüme kendi oluşturduğunuz widgetleri ekleme şansınız var ancak kodlamalarını yapmanız gerekir.
Yönetim Paneli - Mödüller - Kapı & Widgetler - Forumun widget yönetimini açın.
Forumun widgetlerini gösterin : Evet olarak seçin.
Aşağıdaki menüden kişiselleştirilmiş widget kurmak tuşuna tıklayın. Açılan sayfada Widget ismi ve Widget başlığını yazın. Widget köküne ise hazırladığınız kodu yazın. Örnek olarak kapıyı menülere menüleri linklere bölmekten bahsetmişsiniz. Her menü için kodu düzenlemeniz gerekir. Örnek bir kod vereyim:
- Kod:
<span class='genmed' style='line-height: 150%'> <a href='Konu Linki'>Konu Adı</a><br />
<a href='Konu Linki'>Konu Adı</a><br />
<a href='Konu Linki'>Konu Adı</a><br /></span>
Arkadaşım Sallama Ya Ne Portalı Bu Portala Benziyormu ? Allah Aşkına Azıcık Dürüst Olalım Mesaj Sayınızı Yükseltmek İçin Her Konuya Cevap Yazıyorsunuz.Lütfen Yapmayın Bunu Bizim Yolladığımız Her Mesajın İçinde Emek Var.Her Bir Mesajımızda Bir Kişiye Yardım Ettik.Siz Şimdi Gelip Bildiğiniz Konularada Bilmediğiniz Konularada Cevap Yazıp Mesaj Sayınızı Yükseltmeyin Lütfen.Destek Forumda Son Günlerde Bu Moda Olmuş Yönetime Girme Çabası Var.
Dj Esrar demiş ki:İyi Gunler Bu Portal Demek Yanı Bunu Kodlatabılırsınız Grafık Bolumune Forumu doldurup Istek Yapın
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası