Giriş yap
En son konular
Similar topics
Burdaki chatbox
+4
~ StreetFiqhTer ~
= CycLone =
SeNa
kuzey
8 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Burdaki chatbox
Arkadaşalr bu forumdaki chatbox ayrı safyada çıkıyor bende bunun gibi nasıl yapabilirim?
En son kuzey tarafından Perş. 1 Tem. 2010 - 22:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Burdaki chatbox
Chat Box'u Acın
Daha Sonra Alttaki Sohbet Kutusu Goster'in Karsısındaki Yeri Gösterme Yapıp Gonderin
iSte Ayrı Sayfada
Daha Sonra Alttaki Sohbet Kutusu Goster'in Karsısındaki Yeri Gösterme Yapıp Gonderin
iSte Ayrı Sayfada
Şimdi chatboxı açtım gösterme dedim ama anasayfanın en altında veya bir yerde chatboxa girecek bölüm yok
http://beklemem.forummum.net/chatbox/chatbox.forum bu sizin chatbox'unuzdur... üyelere bunu bildirirseniz girebilirler
Merhaba,
Altta kimler online Falan var ve onun altında Chat Box'ta kaç kişi var ordaki Chatbox Yazısına tıklayınız.
İyi forumlar.
Altta kimler online Falan var ve onun altında Chat Box'ta kaç kişi var ordaki Chatbox Yazısına tıklayınız.
İyi forumlar.
kuzey demiş ki:By smarty tıklanınca hiçbir açılmıyor bende onu soruyom
Tıklandığında açılması Phpbb3 versiyonuna özel bir durumdur.
Çok sağolun
Ama gerek kalmadı aklıma çok güzel bir fikir geldi ve uyguladım resimli bir widegt yaptım oraya tıklanınca direk chatboxa giriyor
Ama gerek kalmadı aklıma çok güzel bir fikir geldi ve uyguladım resimli bir widegt yaptım oraya tıklanınca direk chatboxa giriyor
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası