Giriş yap
En son konular
Similar topics
Konunun iç bölümünün rengi
4 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Konunun iç bölümünün rengi
Arkadaşlar Beyaz olan kısmı grimsi bir tona çevirmek istiyorum. Renkler kısmında bütün renklerle oynadım ama olmuyor. Yardım edebilecek olan var mı ?
En son prenses33 tarafından Çarş. 7 Tem. 2010 - 18:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Konunun iç bölümünün rengi
afiş aşmak ---tema hitskin yanındaki yerde temalar yazıyor oraya bas ordan seç kardeş
Benim istediğim tema değil. Temamdan gayet memnunum. Dediğiniz yerden tema değişiyor. Ben sadece o beyaz kısmı grimsi bi ton yapmak istiyorum ?
Merhabalar;
Yazı alanına ait CSS kısmını buraya koyarsanız, fikir yürütmek daha kolay olacaktır. Çünkü şimdi şu kodu yapın, olur desem de olma ihtimali, siz CSS kodlarını koyduktan sonra gösterdiğim zaman olma ihtimalindan daha az. Lütfen yazı bölümünün CSS kodlarınızı belirtiniz.
- Doğan
Yazı alanına ait CSS kısmını buraya koyarsanız, fikir yürütmek daha kolay olacaktır. Çünkü şimdi şu kodu yapın, olur desem de olma ihtimali, siz CSS kodlarını koyduktan sonra gösterdiğim zaman olma ihtimalindan daha az. Lütfen yazı bölümünün CSS kodlarınızı belirtiniz.
- Doğan
Merhaba,
Yönetim Paneli
Afiş asmak
" Renkler ve resimler" Başlığı Altında,
"Renkler"
Açılan Sayfada,
"Arkaplan Rengi : #DEE3E7" Böyle Yapın
Ve "Gönder" Butonuna Tıklayın...
Yönetim Paneli
Afiş asmak
"Renkler"
Açılan Sayfada,
Yahu Doğan Lütfen Bilmiyorsanız Yorum Yapmayın Flood İçinde Pardon...
вяq demiş ki:Merhaba,
Yönetim Paneli
Afiş asmak
"Renkler"
Açılan Sayfada,
Harikasınız... Çok teşekkürler...
Önemli değil Ben Doğan Bey Gibi Bilmediğim Konuların ALtında MEsaj Sayım Yükselsin Diye Mesaj Atmıyorum.Benım 979 Mesajımın Her Birinde Emek Yatıyor.Doğan Bey Bunuda Bılın...
вяq demiş ki:Önemli değil Ben Doğan Bey Gibi Bilmediğim Konuların ALtında MEsaj Sayım Yükselsin Diye Mesaj Atmıyorum.Benım 979 Mesajımın Her Birinde Emek Yatıyor.Doğan Bey Bunuda Bılın...
Merhabalar,
-- Mesajlarınızda şahsımı aşalayıcı, iğneleyici ve tartışma yaratıcı yorumlar bıraktığınız için bu durum görevlilere bildirilmiştir.
-- YetkinForum'un eski üyelerindenim, ve üye olduğum andan itibaren üyelere yardımcı olmaya çalıştım ve bir çoğuna da yardımcı oldum. Bu durumu değerlendirecek kişinin siz olduğunu düşünmemekteyim.
-- Yaşınızı bilmiyorum, fakat mesajlarınıza bakılırsa "başkalarını ezerek, öne geçme" derdinde gibisiniz? Böylesiniz demiyorum, fakat bu durum bunun göstergesidir. Diğer bir mesajımda belirttiğim gibi, mesajlarımın gereksiz olduğunu düşünüyor iseniz lütfen bunu kendinize saklayacak, mesajlara gereksiz yorum yapmaktan kaçınınız.
- Doğan
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası