Giriş yap
En son konular
Similar topics
Yapabilirmisiniz ? ( Yöneticiler baksın )
+3
Pontus
erenckmk
Kim Possible
7 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Yapabilirmisiniz ? ( Yöneticiler baksın )
Arkadaşlar biz kendi aramızda bir program çekicez. Ve bunun görüntülerini bir bir internette yayınlamayı düşünüyoruz. Neyse bunun için domainli güvenli bir site istiyoruz. Biraz ucuz bir miktarda olursa iyi olur fiyat ne olur acaba ? Sizden buna benzer bir site istesek http://www.icarly.com/ ? 20 Tl ? Yoksa daha mı fazla. Çokda benzemezi gerekmiyor yani tabikide aynısı olmuycak başka bir tarzda olucak. Birde güvenmem için tabi burda yönetici olmuş bir kişi lazım. Ve bu işlerden anlıyan. İllahi hemen olmuycak bu iş 1 ay sonra bile olabilir...
Geri: Yapabilirmisiniz ? ( Yöneticiler baksın )
bunlar baya pahalı oluyor kardeş hemde baya pahalı ama bn bir yerden beleş yapan görmiştüm
Programı Yayınlamak Yasak Değil Ama Upload Linkini vermek sanırsam legal e giriyor YF ZAten .com Domaini Sanırsam 20 TL
Yapabilecek kişi yokmu ? Hadi yöneticliler birkaç scriptlik birşey ? Domaini ucuza alsak kalan para sizin olur...
kardeş benim bildiğim bir domain sitesi var yani gücenlide ordan alan adı almıştım
ßy_SheyThan demiş ki:.tk 15 Tl ve Başka Yok
tk ben beleş alıyorum sen nediyorsun ya :D:D
ben ederim kardeş ne istiyorsan ö.m sorr ya ben bu işleri yıllardır biliyorum
ben o siteye üyeyim o site Copyright.boşu boşuna uraşma editleyemessin.
ÖM destek Olmaz Ya Öğrenin Şu Siteyi Biraz kuralları okuyunerenckmk demiş ki:ben ederim kardeş ne istiyorsan ö.m sorr ya ben bu işleri yıllardır biliyorum
Belirttiğiniz sitenin tasarımı bile sadece tahminen 1000 TL'nin üzerinde bir fiyattadır.
- Doğan
- Doğan
hala yardım yok diyorsun ya işte yardım ediyoruz ya arkadaşım bulamassın oyle 20 tl felan soyle sorunu ö.m den diyorum cevap atmıyorsun
Zaten belirtilen site bir televizyon programının sıtesi..
Biraz önce belirttiğim gibi bu siteler, 20 TL'ye yapılmaz. O sitenin tamamı;
CSS'yi HTML'ye dökme ve bir çok kodların eklenmesi vs. 10.000 TL'nin altında olmayacaktır tahminen. Kaldı ki 20 TL'ye bu sitedeki logoyu dahi yaptıramazsınız.
- Doğan
CSS'yi HTML'ye dökme ve bir çok kodların eklenmesi vs. 10.000 TL'nin altında olmayacaktır tahminen. Kaldı ki 20 TL'ye bu sitedeki logoyu dahi yaptıramazsınız.
- Doğan
Belirtilen yerin bir Tv Programı Sitesinin olduğunu biliyorum tmm. Ben bir yer buldum. Ve ucuz...
Ucuz olanları da vardır, ben tamamen bu site tarzı bir sitenin yapılması için olabilecek tahmini fiyatı belirttim zaten.İyi Çalışmalar
- Doğan
- Doğan
Merhaba,
Bu forum Yetkinforum sitesinin destek forumudur ve konunuz Yetkinforum ile ilgili değildir.
Forumun kurallarını tekrar okumalısınız : Forumun genel kuralları
Saygılarımızla,
Staff Ekibi.
Bu forum Yetkinforum sitesinin destek forumudur ve konunuz Yetkinforum ile ilgili değildir.
Forumun kurallarını tekrar okumalısınız : Forumun genel kuralları
Saygılarımızla,
Staff Ekibi.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası