Giriş yap
En son konular
Similar topics
Rp Puanı
5 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Rp Puanı
Her yeni konu açılımında rp puanımız artıyor. Her seferinde değiştirmek zorunda kalıyoruz. Onu sabitlemenin bir yolu yok mu?
En son öözzggee tarafından Salı 27 Tem. 2010 - 15:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Rp Puanı
benim bildim kadarıyla yok
En son Alicee Ashley Dominant tarafından Salı 27 Tem. 2010 - 15:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Rp puanı 50 iken bir konu falan açınca 53 oluyor. Biz de her seferinde onu 50 yapmak zorunda kalıyoruz. Onu sabitemenin bi yolu yok mu demek istiyorum.
var ama o rep puanı deil puan sistemi :S
Yönetim paneli
Modüller
Points system
Points management
sekmesinden hepsini 0 yaparsan her seferinde puan almazlar rep puanı sadece üyeler verebilir puan konu actıkca olusur
Yardımcı olabildiysem +1
Yönetim paneli
Modüller
Points system
Points management
sekmesinden hepsini 0 yaparsan her seferinde puan almazlar rep puanı sadece üyeler verebilir puan konu actıkca olusur
Yardımcı olabildiysem +1
Rp puanı diye duyuyorum her yerde. Yere göre değişiklik gösterebilir. Orayı yapıyoruz zaten her seferinde. Yalnız benim demek istediğimi anlamamışşın. Ben her seferinde aynı şeyleri tekrarlamak istemediğimi söyledim. Senin dediğini zaten biliyodum. Herneyse sorunum sabitleyemezmişimm.
Hiç Rp Puanı artmasın diyorsunuz siz. Şunun olması lazım
Mödeller - Soldan Reputation
Activate reputation system : Hayır
Gönderin. Sonra yine soldan bu sefer Points system
Activate points system : Evet
Display average points per message : Hayır.
Böylece kimse +/- veremez ama Puan hala profillerde görünür. Adminler falan değiştirebilir.
Mesaj attıkça veya konu attıkça artar onu da Points system - Point management kısmından 0 yapıp gönderdikten sonra değiştirirsiniz.Böylece sadece siz istediğiniz üyeye RP Puanı verebilirsiniz sanırım buydu istediğiniz
Mödeller - Soldan Reputation
Activate reputation system : Hayır
Gönderin. Sonra yine soldan bu sefer Points system
Activate points system : Evet
Display average points per message : Hayır.
Böylece kimse +/- veremez ama Puan hala profillerde görünür. Adminler falan değiştirebilir.
Mesaj attıkça veya konu attıkça artar onu da Points system - Point management kısmından 0 yapıp gönderdikten sonra değiştirirsiniz.Böylece sadece siz istediğiniz üyeye RP Puanı verebilirsiniz sanırım buydu istediğiniz
Ayarlar böyle olduğunda +/- butonu ortadan kalkıyor. Mesaj veya konu açtığınızda da tüm forumların yanındaki sayıyı 0 yaptıysanız o da artmıyor.
Belki farklı bir nokta vardır ;
Belki farklı bir nokta vardır ;
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası