Giriş yap
En son konular
Similar topics
google site ekleme sorunu
5 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
google site ekleme sorunu
https://destek.yetkin-forum.com/yinize-yaryyacak-eyler-f14/yenygoogle-site-doorulamasy-t37182.htm
arkadaşlar bunu çok denedim ama bir türlü sitemi googleye ekleyemedim birisi yardım edebilir mi? ben kodu versem benim siteye ekleseniz olmaz mı?
arkadaşlar bunu çok denedim ama bir türlü sitemi googleye ekleyemedim birisi yardım edebilir mi? ben kodu versem benim siteye ekleseniz olmaz mı?
En son kore prensesi tarafından Salı 28 Eyl. 2010 - 20:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Geri: google site ekleme sorunu
Vallahi mahsus yapmıyorum. Doğrulanmadı yazdı. Ama ben bu uygulamayı yapmadan önce sabahliyin google arama motorunu sitemde görmüştüm belki kendiliğinden eklenmiştir. Çünkü deminden beri uğtaşıyorum doğrulanmadı diyip duruyor. Sizide yordum yardımlarınız için teşekkürler.
Merhabalar,
Zaten sizin eklemeniz dışında gelen kullanıcıya, açılan konuya ve yapılan arattırmalara göre Google kendisi ekler. Benim bir sitem vardı. Hiç Google'a manuel olarak eklemedim fakat tüm sayfaları ile birlikte indexlemişti O yüzden Google'a çok kafa yormayın.
İyi forumlar.
Zaten sizin eklemeniz dışında gelen kullanıcıya, açılan konuya ve yapılan arattırmalara göre Google kendisi ekler. Benim bir sitem vardı. Hiç Google'a manuel olarak eklemedim fakat tüm sayfaları ile birlikte indexlemişti O yüzden Google'a çok kafa yormayın.
İyi forumlar.
Siz Gerektiği Kadar Konu Açın Tasarımınızı Yapın.Google Sİzi Otomatik Olarak İşlemsiz Alıyor.Ben Buna 3 Kez Sahit Oldum Şahsen Benim Eskiden Kurmuş Oldugum Siteler Otomatik Olarak Ekleniyordu.Ben Uğraşmıyordum.
вяq demiş ki:Siz Gerektiği Kadar Konu Açın Tasarımınızı Yapın.Google Sİzi Otomatik Olarak İşlemsiz Alıyor.Ben Buna 3 Kez Sahit Oldum Şahsen Benim Eskiden Kurmuş Oldugum Siteler Otomatik Olarak Ekleniyordu.Ben Uğraşmıyordum.
Çözülmüş bir konuya mesaj atmayın.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası